jak zły dział to proszę przenieść
otóż mam problem z nokia n8,telefon działa z dnia na dzień coraz gorzej,zawiesza się,wyłącza itp no i jest mułem,ja ten telefon tak "dostałem" i w nim nic nie grzebie,potrzebny mi jest tylko i wyłącznie do internetu[który jest żałosny no ale ok]
to sobie zrobie,bo moze pomoże reseta...to zaczynam
wpisuje ten kod *#7370#...wyskakuje mi ramka o kod telefonu...wpisuje 12345 i...NIE działa,ponadto pisze mi,że wpisałem zle kod 5 razy[a wpisalem tylko raz] i zostanie zablokowany na 5 min
ok sprawdze tego hard reseta...wyłączam telefon i wciskam : równocześnie przycisk Głośność (ściszanie) + Kamera (aparat) + Menu....nie działa,nic sie nie dzieje
patrze potem równocześnie przycisk Głośność (ściszanie) + Kamera (aparat) + Menu + wł/wył telefonu , włacza się po kilku sekundach i wszystko jest tak jak było
co robie zle ? prosze o pomoc
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 11 maja 2013, o 22:31 ]
>> jak-wykonac-tzw-hard-reset-calkowity-format-telefonu-vt1385.htm#p383504
EDIT dla pawelooss
prosze czytać post do końca...chyba po jego przeczytaniu można wyciągnąc to,że już to czytałem i kierowałem się tymi wskazówkami...robiłem wszystko co znalazłem w internecie,ja sie na tym nie znam,mam telefon okolo 1 rok ale nie grzebie w nim nic,z niego nawet nigdy nie zostal wyslany sms ani połącznie,tylko do internetu [do gry]