![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[300] Jaka przeglądarka i inne programy do telefonu Nokia Asha 300? |
---|
![]() |
18 Nov 2012, o 21:37 |
PIEKNA FAJA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Wykupiłem sobie pakiety internetowe i trzeba jakoś je wykorzystać
![]() ![]() ![]() Szukam też programu który byłby zdolny do odczytu z kompa i tworzenia plików .doc . Chodzi mi o taki który byłby w stanie wybrać jakieś zdjęcie z pamięci, dodać jakiś kolorowy długi opis i ewentualnie coś więcej. Kiedyś widziałem taki programik na telefonie kolegi (nie pamiętam jak się nazywał i jaki to był fon) który tworzył i zapisywał właśnie takie pliki i był całkiem fajny. po stworzenie takiego pliczku doc muszę też mieć możliwość przeniesienia go na komputer i normalne odtworzenie. Może być nawet bardziej zaawansowany technicznie w końcu nie pogardzi 128MB ram i 1GHz XD. PS: zapomnialbym dodac XD czy lepiej bedzie zapisac te programy na pamieci telefonu czy na karcie? chodzi mi o szybkosc odczytu i zapisu. czy to wogule nie wplywa na komfort? |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 21:55 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opera będzie najlepsza. Wejdź w telefonie na tą stronę http://m.opera.com i pobierz najnowszą wersję.
|
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 22:08 |
Dzięki już pobrałem opere mini 7 i wrzucilem na fona ale teraz mam pare pytanek bo pakiet internetowy bede mial dopiero jutro.
1) czy w tej przegladarce jest mechanizm "odchudzania" stron? 2) czy mozliwe jest odtwarzanie w tej przegladarce filmu? ile MB z pakietu sciagnelo by mi odtworzenie 3 minutowego filmiku na yt? 3) czy moge miec otworzone chociaz 2 strony jednoczesnie w kartach? podeslecie mi jakis tutorial prezentujacy mozliwosci tej przegladarki ? ![]() a co z tym programem do plikow doc? |
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 22:22 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Tak odchudza
2. Nie. Zostaniesz przekierowany do systemowego odtwarzacza. Nie wiem ile zajmie [ Dodano: 18 lis 2012, o 21:22 ] 3. Wątpię. Najprawdopodobniej wyświetli "strona wyczyszczona, naciśnij odśwież acz ją zobaczyć" |
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 22:25 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak opera mini kompresuje strony.
|
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 22:43 |
to dobrze że chociaż do się odtworzyć ten filmik tylko żeby całego pakietu mi nie pochłonął
![]() |
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 22:56 |
Wątpię, żeby w Javie coś takiego było
|
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 23:06 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Była taka aplikacja DocViewer chyba... Co do Opery Mini, mi na Ashy 302 (1ghz, 128mb ramu) dopiero przy 3-4 kartach pojawia się "strona wyczyszczona, naciśnij odśwież aby ją zobaczyć".
[ Komentarz dodany przez: HitFan: 18 listopada 2012, o 22:29 ] I tak dla Javy jest tylko kilka MB RAMu ![]() |
![]() |
![]() |
18 Nov 2012, o 23:51 |
Wielkie dzięki @UP-y
![]() Z tego co widzę bliźniaczy model z tej samej serii ma podobne parametry (pewnie nie tylko parametry ale wnętrzności też ![]() [ Komentarz dodany przez: HitFan: 18 listopada 2012, o 23:10 ]
|
![]() |
![]() |
19 Nov 2012, o 00:11 |
PIEKNA FAJA wrote: zostanie odtwarzacz mp3 włączony w tle (będzie to działać tak?). Tak, będzie działać. |
![]() |
![]() |
19 Nov 2012, o 00:29 |
No ok. Znacie może jakieś przeróbki firmawre dla tego telefonu? kiedyś pamiętam z 4-5 lat temu razem z kolega flashowalem sobie nokie 6300 świetnym softem takim przerabianym (nie pamietam autora) ktory byl szybki jak burza i baardzo ladny
![]() |
![]() |
![]() |
19 Nov 2012, o 00:31 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wgraj niebrandowany soft. Jeszcze nie ma modyfikacji softowych bo nie ma narzędzi do otwierania softu z nowszych modeli
|
![]() |
![]() |
20 Nov 2012, o 00:32 |
Internet smiga jak talala a tera pisze ze swojej aski
![]() |
![]() |
![]() |
20 Nov 2012, o 01:40 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy pojemnościach poniżej 16GB nie ma sensu szukać Class 6 nawet. Chyba że masz zamiar nagrywać w HD ale na takiej karcie niewiele się zmieści
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Nov 2012, o 08:17 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PIEKNA FAJA ile masz do wydania na tą kartę pamięci?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|