![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5530XM] Jaką przeglądarkę wybrać? |
---|
![]() |
28 Apr 2010, o 16:08 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie pytanie, otóż chciałbym jakąś dobrą przeglądarkę, ponieważ korzystam z Opery Mobile 10 i w ogóle mnie nie zadowala, ponieważ na NH nie da się zalogować, na nk nie wyświetla połowy strony i do tego zżera ok. 15-20mb ramu dla jednej strony! |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 16:45 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, z konkretnymi radami Cie nie wyskoczę, z mobilnego internetu nie korzystam z często (brak sieci WiFi w okolicy) dlatego używam tylko Opery Mobile 10 i standardowej przeglądarki.
Przynajmniej Ci sypnę namiarami to będziesz mógł sobie przetestować: UC Browser [S60v5]: http://nokiahacking.pl/uc-browser-vt7807.htm#p349280 Prawdę mówiąc z taką typową przeglądarką dla S60v5 (czyt. o rozszerzeniu sis/sisx) to póki co spotkałem się tylko z tą. Za to może przetestujesz Operę Mini? Jakąś wersję Mini zainstalowałem na swojej 5800 i działała: Opera Mini: http://nokiahacking.pl/opera-mini-5-vt7903.htm#p349978 |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 22:52 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja używam opery mini v3, ale nie sądzę, by ci podeszła (strona wyświetlana trochę inaczej, jakby zawijane wiersze). Sprawdź operę mini v4.2, v5, potem ewentualnie bolta i skyfire. Ale przede wszystkim opera mini.
Link do forum opery mini, tam jest temat z linkami do starszych wersji opery (direct links) |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 23:15 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja uzywam Opera Mobile 10 i powiem tyle ze lepszej nie znajdziesz. Jedynawada ze flasha nie obsluguje ale za to jest szybka. Dziwne bo ja sie moge zalogowac na NH a nawet teraz pisze z tej Opery.
|
![]() |
![]() |
2 May 2010, o 19:04 |
blaster44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja oprócz przeglądarki systemowej mam też Operę Mobile 10 i Skyfire. Opera ma parę wad, które powodują, że z niej już nie korzystam. Skyfire włączam tylko wtedy, jak potrzebuję np. wejść na wrzutę, bo odtwarzanie flash to jej jedyna zaleta. Moim zdaniem najlepsza przeglądarka to ta systemowa.
|
![]() |
![]() |
4 May 2010, o 16:36 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc, każdy dostaje plusika, a wybrałem standardową przeglądarkę, temat można zamknąć.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|