Mam pytanie jaki jest najlepszy ,najszybszy i najstabilnieszy soft do Noki 5800 XM??
I jak go wgrac prosze o linki .
HitFan wrote:NoVa Refresh autorstwa Bojar:
http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=103470
Kumpel już ma koło dwóch miesięcy i cały czas chwali. Nie wiesza się i działa wiele szybciej od standardowego
majsterbdg wrote:Ale ma błędy
ZiomalMarcin wrote:Jak miałem 5800 to testowałem wiele rożnych CFW. Najlepsze są 2:
- czysty port z Nokii C6
- czysty oryginalny
Jednak najlepiej wgrać czysty C6, bo masz obsługę widżetów. Te wszystkie cfw są przereklamowane. Dużo w nich jest nagrzebane, które to i tak wg mnie tylko placebo i niekiedy pojawiają się różne cyrki z aplikacjami.
cherbi wrote:Ziomal ktora wersja softu??
cherbi wrote:Mozna prosic o link do czystego oryginalego softu??
cherbi wrote:Przez jaki program wgrywac soft?? ewemtualnie prosze o link do poradnika
majsterbdg wrote:Nie rozumiem nic co napisałeś. Wgrałeś soft. Miałeś język angielski ale po aktualizacji przez NSU masz już język polski. Więc po co chcesz wgrywać na nowo ?
cherbi wrote:majsterbdg wrote:Nie rozumiem nic co napisałeś. Wgrałeś soft. Miałeś język angielski ale po aktualizacji przez NSU masz już język polski. Więc po co chcesz wgrywać na nowo ?
Wczesniej aktualizowalem
OD wersji 40.ang.. do 52.pl..
Jak zaktualizuje przez NSU od 52.pl do 60.(??) czy bedzie ten sam efekt jak bym wgral soft przez jaf badz pheonix??
I czy bede mial jezyk polski??
Czylepiej wgrac przez jaf badz pheonix?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests