![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 31 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<3000] Jaki telefon wybrać do ok. 3000zł? Może flagową Nokię? |
---|
![]() |
4 May 2012, o 14:36 |
shalafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Bez futerału, bez kluczy i pieniędzy, bo starają się w miarę dbać o swój sprzęt. W końcu 2zł nie kosztuje ![]() Może w takim razie ta ogromna różnica leży właśnie w futerale? Ja zazwyczaj noszę telefony w takiej wkładce i naprawdę są one w dobrej kondycji. Zarówno ekranik, jak i obudowa. Zastanawiam się jednak, czy np przez używanie tego "rysika" w xpressmusic nie rysuje się ekranu. Wiem np, że oni z niego nie korzystają i polecenia wprowadzają za pomocą palców. (Nie mam pojęcia, czy ma to wpływ na jego żywotność) |
Last post |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 14:53 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 15:24 |
Quote: Komu chciałoby się używać ciągle rysika? ![]() Prawdę mówiąc ja taki ekran wolałbym dotykać "czymś", a nie ręką. Ogólnie obrzydliwe są te odgłosy "tap, tap"... Cieszę się, że już ta technologia nie jest stosowana. ![]() ![]() A tak pół żartem, pół serio, to ja cały czas czekam i marzę, żeby Nokia wypuściła coś w stylu 6310i, albo 3310i. Tyle że zgodne z obecnym zeitgeist. W swoim czasie oferowały one pod względem technologicznym wszystko, co było dostepne + niesamowitą jakość. Marzyć zawsze można, ale oby kiedyś Finowie znowu tak się postarali. ![]() Jak na razie najbliższa tym wartościom marki jest seria E. (Moim zdaniem oczywiście) Szkoda tylko, że nie oferują pełnej funkcjonalności internetu etc... |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 16:56 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko Lumia 900. Reszta to dno nie warte uwagi. No chyba, że jesteś gimbusem to co innego, szukaj w goownoidowych fajerwerkach.
Odnośnie tańszej Lumii 800, to niestety wadą jest zbyt wypukły ekran, co zostało naprawione w Lumii 900. Ta za duża wypukłość utrudnia trochę reakcję na dotyk. |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:03 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Kocham Cię ;* goownoidowych fajerwerkach haha
![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:25 |
Wodnik Szuwarek wrote: szukaj w goownoidowych fajerwerkach. WIEDZIAŁEM ![]() [ Dodano: 4 maja 2012, o 17:25 ] Wypowiedzi Wodnika traktować poważnie się nie da. Jakbyś kupował do 300zł, to by powiedział, że masz dozbierać ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:27 |
Wodnik Szuwarek wrote: Tylko Lumia 900. Reszta to dno nie warte uwagi. No chyba, że jesteś gimbusem to co innego, szukaj w goownoidowych fajerwerkach. Odnośnie tańszej Lumii 800, to niestety wadą jest zbyt wypukły ekran, co zostało naprawione w Lumii 900. Ta za duża wypukłość utrudnia trochę reakcję na dotyk. Masz charyzmę ![]() ![]() Goownoidowe fajerwerki miałem przez 1.5roku, natomiast Windowsa nie miałem nigdy. Lubię nowe rzeczy, więc będę wdzięczny, jeżeli napiszesz mi swoją jakąś recenzję/opinię o tym systemie. (albo chociaż polecisz mi jakiś dobry artykuł. Może być anglojęzyczny- byle rzetelny i trafny.) Tak jak napisałem kilka postów wyżej- Lumia 800 jest dla mnie niezwykle brzydka, ale nie mogę się uprzedzać, skoro nie trzymałem jej w ręku i nie wiem jak solidnie jest wykończona. Quote: Wypowiedzi Wodnika traktować poważnie się nie da. Jakbyś kupował do 300zł, to by powiedział, że masz dozbierać ![]() I miałby absolutną rację. ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 4 maja 2012, o 17:46 ] To się dobraliście idealnie. |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:31 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shalafi wrote: atomiast Windowsa nie miałem nigdy. Lubię nowe rzeczy, więc będę wdzięczny, jeżeli napiszesz mi swoją jakąś recenzję/opinię o tym systemie. http://www.dobreprogramy.pl/gowain/Lumia-Why-MS,31720.html |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:32 |
shalafi, wejdź na windows-phone.pl - tu masz wszystko.
IuDeX, Lumia 900 będzie za co najmniej 2500zł, ale to jest prestiż, czego nie można powiedzieć o śmiechu wartym koreańskim Samsungu ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:34 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bierz N9 64GB. MeeGo mimo tego, że najprawdopodobniej umarło ale dobrze lata w tym modelu dzięki dobrym bebechom.
Ja mam wersję 16GB i naprawdę jestem zadowolony. |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:39 |
Wodnik Szuwarek wrote: IuDeX, Lumia 900 będzie za co najmniej 2500zł, ale to jest prestiż, czego nie można powiedzieć o śmiechu wartym koreańskim Samsungu Rozumiem, ze kiedyś jak Nokia się sprzedawała lepiej niż Samsung, to wiadomo było, że dobry sprzęt, to kupują. Teraz pewnie jak Nokia spadła, a wyprzedził ją Samsung, to kupują dużo, bo jest dużo lemingów ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:47 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, przestań już bronić tego samsunga... jak tak nie znosisz Nokii to czemu w ogóle udzielasz się na nokiahacking?
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 4 maja 2012, o 17:45 ] Nie bronię Samsunga, nie zjeżdżam Nokii. Dlaczego się udzielam? Lubię was gimbuski ![]() [ Dodano: 4 maja 2012, o 17:47 ] Heh ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:47 |
Wodnik Szuwarek wrote: shalafi, wejdź na windows-phone.pl - tu masz wszystko. IuDeX, Lumia 900 będzie za co najmniej 2500zł, ale to jest prestiż, czego nie można powiedzieć o śmiechu wartym koreańskim Samsungu ![]() Tak, zgadzam się z Tobą. Czego by Samsung, czy HTC nie zrobiło- zawsze będą to dalekowschodnie wyroby bez prestiżu. Natomiast mając flagową Nokię można śmiało użyć tej reklamy, http://www.themotorreport.com.au/wp-content/uploads/2007/08/bentley-the-bird.jpg zmieniając tylko nazwę na fińskiego producenta. ![]() Tak samo jest z pewnie Blackberry. Quote: Bierz N9 64GB. MeeGo mimo tego, że najprawdopodobniej umarło ale dobrze lata w tym modelu dzięki dobrym bebechom. Ja mam wersję 16GB i naprawdę jestem zadowolony. Jak mam być szczery, to odrażająca jest dla mnie wizja "ślepej uliczki ewolucji" w telefonie- Także odpada. Ale dziękuję za odpowiedź. ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 17:50 |
IuDeX wrote: Wodnik Szuwarek wrote: IuDeX, Lumia 900 będzie za co najmniej 2500zł, ale to jest prestiż, czego nie można powiedzieć o śmiechu wartym koreańskim Samsungu Rozumiem, ze kiedyś jak Nokia się sprzedawała lepiej niż Samsung, to wiadomo było, że dobry sprzęt, to kupują. Teraz pewnie jak Nokia spadła, a wyprzedził ją Samsung, to kupują dużo, bo jest dużo lemingów ![]() W dzisiejszych czasach gimbusy biorą pod uwagę to co jest pod maską. Szybki system ich nie interesuje. Kiedyś ludzie nie mieli pojęcia co jest w środku i stąd ta różnica. Teraz priorytetem w sprzedaży są MHz, bo w końcu smrodziki smartfony doganiają komputery PC, przynajmniej w liczbach ![]() |
![]() |
![]() |
4 May 2012, o 23:10 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepiej przejedzi się do któregoś z marketów z elektroniką w nich powinny być małe stoisko z windows phone (w saturnie i mediamarkcię były) i można się pobawić lumiami. Co do jakości to ładnie prezentuje się e7, n9 i lumia 800 (takie było moje wrażenie). Najlepiej to przejdz się do marketów (mi to pomogło w wyborze (jakbyś patrzył na nokie e7/n8 to zobacz czy są zaktualizowane do Belle bo na Anna chodzą wolniej)).
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 31 posts ] Previous topic | Next topic |
|