Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam po padnięciu 6300 i e65 stwierdziłem że trzeba kupić sobie telefon lecz floty jest mało i doszedłem do wniosku żeby kupić sobie telefon w mix plusie. I mam do wyboru następujące telefony Samsung Avila Nokia 5130 LG KP500 Cookie Znaczy wiem narazie o takich ale w salonie mają ich więcej. Ale z tych który by był najbardziej odpowiedni??
Po co mam określać przedział cenowy jeżeli telefon biorę z mixa a nie kupuje gotówką a tym bardziej podałem typy telefonów jakie mnie interesują
Last edited by adrianus931 on 1 Oct 2009, o 20:41, edited 1 time in total.
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
o tych telefonach jest dość głośno.. .Parametry mają te same. Dziś kolega kupił sobie Cookie i jest zachwycony, zdfjęcia robi nawet ładne jak na aparat 3mpx
Z LG KP500 Cookie nie miałem styczności ale z Avilą tak i telefon robi wrażenie. I mam pyt czy avila chodzi na javie czy symbianowka
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
A ja na Avilkę bym się skusił.Chce mniec dotykowy telefon ale sie tego troche obawiam bo boje sie ze go szybko rozwale i kilka stowek pojdzie się walić.
ja bym nie polecił telefonu z dotykiem bez sprzętowej klawiatury, na taki tel pisać smsy to porażka, no chyba że komuś się nie spieszy albo nie robi tego w ukryciu to ok. A te wirtualne klawiatury, i klawiatury qwerty są przeciętne. LG ma jeszcze obsługę pisma ręcznego ale z doświadczenia wiem że ponad 2/3 znaków nie rozpoznaje od razu i trzeba poprawiać.
a poza tym pytanie, czemu akurat MIX Plusa?? wchodzić w to i w inne mixy to głupota jedna wielka ściema i duża strata pieniędzy. gdy na rynku jest średnio 29gr za minutę to dajmy na to że w mixie będziesz płacić 60gr za minutę i smsy po 20gr i jeszcze umowa wiążąca na 2 lub 3 lata...