![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 18 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakie słuchawki dla żywej legendy? :D |
---|
![]() |
22 Apr 2010, o 14:59 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie
![]() Mam prośbę - chciałbym abyście przedstawili mi tu propozycje dobrych słuchawek w cenie do 55zł. Dopłata za przesyłkę nie wchodzi w grę, co nie znaczy, że musicie szukać tylko takich 'zamawianych' - poszukać na mieście przecież też mogę. ![]() Nie mam żadnych życzeń jeśli chodzi o budowę, a wiec w grę wchodzi wszystko: dokanałowe, douszne i nauszne. ![]() Przy okazji - co sądzicie o takich: mix wrote: I takich: mix wrote: Jestem otwarty na wszelkie propozycje (dot. słuchawek oczywiście ![]() |
Last edited by bastard3son on 22 Apr 2010, o 14:59, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:03 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHILIPS SHP1900 miałem i grają powiedzmy szczerze - słabo. Ja kupiłem takowe za 20zł...
![]() Do czego będziesz używał tych słuchawek? Ostatnio na testach miałem sporo sluchawek ![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:09 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:15 |
Ostatnio przestałem wierzyć w opinie wypisywane w internecie. SRS300 - b. dobre słuchawki itd. itd. Myślę sobie - no to dobrze. Od 2 dni posiadam takie słuchawki i kompletnie się zawiodłem. Bez odpowiedniego ustawienia EQ słuchawki grają "jakby chciały, a nie mogły".
![]() Niby PL11 dobre, no ale.... nie słyszałęm ich jeszcze. |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:17 |
http://www.allegro.pl/listing/search.ph ... ing=ep+630
1 na 5 aukcji to oryginalne słuchawki więc tutaj bym nie ryzykował. |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:19 |
pawlooss, dziękować za przeniesienie
![]() IuDeX, do muzyki oczywiście - szeroko pojętej. Chris91, możesz mnie nazwać ignorantem, ale mnie one wyglądają jak jakieś no-name'y ![]() A EPki.. wydaje mi się, że w takich granicach cenowych można znaleźć coś lepszego. Co mi powiecie o tych Panasonicach nausznych z pierwszego postu? ![]() |
Last edited by bastard3son on 22 Apr 2010, o 15:21, edited 2 times in total. |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:22 |
bastard3son wrote: pawlooss, dziękować za przeniesienie ![]() IuDeX, do muzyki oczywiście - szeroko pojętej. Chris91, możesz mnie nazwać ignorantem, ale mnie one wyglądają jak jakieś no-name'y ![]() Na Twoim miejscu szukałbym Philipsów SHE9500. ![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:22 |
bastard3son, Które i dlaczego? soundmagic'i to b.db słuchawki godne polecenie tak jak ep'ki tylko przy tych drugich łatwo kupić podróbki.
|
![]() |
22 Apr 2010, o 15:24 |
Ep'ki dobre?
Dobre sobie ![]() Słuchałem ich i ten dźwięk też taki jakiś.. nijaki. Ciężko to opisać. Dziury w paśmie i ten dziwny bas. ![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:30 |
Dźwieku z EPek słuchałem kilka razy i miałem wtedy tańszy model Philipsa i był lepszy, więc podziękuję. Poza tym jak dla mnie mają zbyt cienki kabel, który pewnie zraz by poszedł w... no właśnie.
Znalazłem jeszcze coś takiego: mix wrote: |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:41 |
bastard3son wrote: Dźwieku z EPek słuchałem kilka razy i miałem wtedy tańszy model Philipsa i był lepszy, więc podziękuję. Poza tym jak dla mnie mają zbyt cienki kabel, który pewnie zraz by poszedł w... no właśnie. Znalazłem jeszcze coś takiego: mix wrote: Były przesłuchane. Słabe. Grubość kabla nie ma nic do tego. Ja mam SHS8000 od 4 lat - używane hardkorowo. Padła dopiero wtyczka ![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 15:43 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 17:54 |
Inku, kabel 3m i duży jack - odpadają ; p
IuDeX wrote: Grubość kabla nie ma nic do tego. Nie powiedziałem, że grubość kabla ma coś do jakości. Chodzi mi o to, że cieniutki kabel zaraz przestanie działać... Przynajmniej ja tak zawsze mam. P.S. Miałem dzisiaj w rękach te Panasonic'i RP-HT161E-K i są całkiem, całkiem. Jeśli niczym ich nie przebijecie to je kupię ![]() |
Last edited by bastard3son on 22 Apr 2010, o 17:58, edited 3 times in total. |
![]() |
22 Apr 2010, o 18:02 |
Przesłuchaj she9500;D Chyba, że poczekasz, aż coś jeszcze na testy dostanę.
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 18:11 |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 18 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)