![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakiej muzyki słuchacie? |
---|
![]() |
21 Jul 2011, o 10:35 |
danger22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A dokładnie chodzi mi o gatunki, i ulubionych wykonawców tegoż gatunku
To może ja zacznę: Rock, HvMetal, metal i pochodne od rocka - Tego tu jest dużo.. Yellowcard, Papa Roach, BRMC, The Hives, The vines, Megadeth itp.. Elektroniczna, Techno, Hardstyle, Trance, Ambient, Club - Jean Michel Jarre (a jakże by inaczej..), Vangelis, DJ Tiesto, David Guetta, Technoboy itp.. Pop - Michael Jackson, to co leci w radiu Hip hop i rap - tylko zagraniczny, polski według mnie jest żałosny Ufff.. To chyba wszystko.. ![]() Pozdrawiam, danger22 ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 12:15 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakbym miał wymienić wszystkich DJów trochę by mi to zajęło. No ale spróbuję część chociaż.
Ogólnie, to czego słucham, to się The Harder Stylez nazywa, czyli:
Tacy najepsiejsi DJe moim zdaniem to:
![]() |
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 12:39 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie moje gusta muzyczne są dość szerokie. Ogólnie to słucham wielu gatunków muzyki (poza poważną FEE i tą nieudolną, co jakaś frajernia śpiewa):
1. Reggae: Ras Luta, EWR, Bob Marley, Nas & Damian Marley, Bob One. 2. Coś z popularnych w tym czasie, np. LMFAO. Trance'm również nie pogardzę (Armin ofc.). 3. Lubię również skok w historię, czyli coś starszego: Europe, Boney M, Modern Talking, Jimi Hendrix, Anthrax, Kombi. Czasami żałuję nie nie zyję teraz w tych latach. To musiał być klimat. Tyle ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 12:47 |
danger22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ech.. dokładnie.. też lubię posłuchać tych starszych rzeczy, a umożliwia mi to w łatwy sposób radio złote przeboje którego często słucham
![]() |
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 13:37 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danger22 wrote: Hip hop i rap - tylko zagraniczny, polski według mnie jest żałosny -.- Yo Nigga, police, fuck police fuck nigga yo - x5 Żeby nie było- słucham wszystkiego, oprócz popu. Na eMPe Trójce mam tylko Hip-hop i Reggae. HH- od klasycznego Kalibru przez Paktofonikę, AbradAba, Rah!ma, GrubSona, Skuropa, aż po Dioxa (nie licząc ostatniego- sama elita MaxFloRec). Reggae- NDK, Maleo Reggae Rockers, EWR, Vavamuffini Ras Luta. [ Dodano: 21 lip 2011, o 13:37 ] A, i żeby nie było- tak Peja, Firma, Tede i inny syf są żałośni ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 13:45 |
undertaker6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemp Gru Slu NDL Pelson Molesta Dixon37 Kaliber44
|
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 14:09 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: jakbym miał wymienić wszystkich DJów trochę by mi to zajęło. nie djów tylko producentow muzycznych ![]() ja slucham Hardstyle Hardcore Nustyle Electro House Teh House Dubstyle Chillstep pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jul 2011, o 15:08 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)