![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 11 of 19 [ 284 posts ] Go to page Previous 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Przywitalnia] Jeśli jesteś nowy, przywitaj się tutaj! :) |
---|
![]() |
21 Jul 2010, o 18:28 |
Robert M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serwus
![]() Na forum trafiłem z zaprzyjaźnionej strony (ForumNokia.pl) i wiem że i tutaj się znacie na telefonach ![]() Mam 15 lat, nazywam się Robert (nazwisko na M także stąd ten nick ^^)interesuję się tematyką GSM (przeróbki, naprawa i takie tam rzeczy z komórkami) lecz dopiero się uczę . Śpiewam (prawie zawodowo), fotografuję (w miarę możliwości moim 7mpx aparatem ![]() Mam nadzieję że dam sobie jakoś radę i przebrnę z Wami przez świat komórek . Pozdro ! |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Aug 2010, o 09:09 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema, jestem Patryk na forum trafiłem z ForumNokia.pl. Obecnie mam nokie 6233. Jeżdżę na desce i interesuje się telefonią komórkową. Będę spędzał tu dużo czasu
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2010, o 14:33 |
michalfc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema. Mam na imię Michał ;p posiadam E51 i będę starał się czesto odwiedzac forum ;p
|
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 08:53 |
kamiton ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam - mam na imie kamil i jedyne co mnie tu przyciągneło to próba shakowania mojej n95 8gb
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 12 września 2010, o 11:20 ] Leniom nie pomagamy, a poza tym nie tutaj. ![]() edit: mojej nokii shakowac sie nie da zadnym sposobem - DZIWNE- ale za to wyrobiłem sobie certyfikat - pseudo moderom mowie --mam was w du*** i odsyłam do kopalni !!! |
Last edited by kamiton on 22 Sep 2010, o 21:39, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 11:24 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka wszystkim. Mam na imię Marek. Mam psa i rower. Bardzo lubię jeździć moim rowerem. Mama mówi, że jak dużo będę jeździć, to będę mieć dużo siły w nogach. Nie jestem za równouprawnieniem, a jeśli już to... kobiety do kopalni. Mam IuDeX'owe poglądy.
Kto mnie przywita?:( |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 11:28 |
Rafciu517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć IuDeX, wspieramy Cię...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 11:39 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, witamy
![]() |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 15:28 |
MemorY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Mam na imię Wacek, jestem 9-letnim No-Liferem.
Posiadam Neostradę 50kb/s oraz Motorolę Talkabout bez wyświetlacza ![]() _____________________ Jestem Paweł. Mam 14 lat i jeszcze się uczę. Mam nokię n73 i bujną wyobraźnię ![]() Interesuje się Freestyle Football oraz telefonami. Na tą stronkę trafiłem przez przypadek szukając modyfikacji dotyczących mojego fona. Przeglądając tematy widzę że każdy tu każdego szanuje i jest miła atmosfera Milo mi Was poznać ![]() |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 22:19 |
kamiton ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Siemka wszystkim. Mam na imię Marek. Mam psa i rower. Bardzo lubię jeździć moim rowerem. Mama mówi, że jak dużo będę jeździć, to będę mieć dużo siły w nogach. Nie jestem za równouprawnieniem, a jeśli już to... kobiety do kopalni. Mam IuDeX'owe poglądy. Kto mnie przywita?:( Ja cie przywitam !!! b.t.w Kobiety trzeba kochac a do kopalni to sam sie mozesz wybrac. I pamietaj mama ma zawsze racje no chyba ze w twoim przypadku co widac to masz dwoch tatusiow - tylko ktory to mama ? p.s. dzieki za edycje mego posta - tego tez wyedytujesz - pewnie ze wstydu bo nie z lenistwa. [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 13 września 2010, o 12:56 ] Ależ oczywiście. Głupotę i chamstwo trzeba tępić! Ten post niech zostanie dla reszty w celach poprawy humoru. ![]() edit: głupoty i chamstwa nie wytępisz - od tego są rodzice by dzieci uczyły drogi kolego, a wracając do twojej wczesniejszej edycji mojego posta to wcale nie jestem leniwy, mam dwoje dzieci i spędzam z nimi własnie wiekszosc czasu także lenistwem ty sie wykazałes bo nawet nie spytałes tylko w beszczelny i chamski sposób edytowałes i postawiłes sygnaturke pod moim postem. troche kultury i zrozumienia ci sie nalezy - ale jak widac młody i głupi jeszcze jestes - POZDRAWIAM I ZYCZE MILEGO DNIA [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 13 września 2010, o 23:23 ] Powinienem tam wstawić // Młody i głupi?:) Pozwolę sobie uciąć tutaj tą gadkę i zakończyć, bo zacznie się argumentowanie "jesteś głupi, bo jesteś młodszy". Prosze więcej w tym poście nie pisać. P.S. Uwiesz mi - zrozumienia dla innych mam więcej, niż 99% populacji... Edit : Nie pisac ? niby czemu ? aha zbanujesz ? P.S. ^ Uwieszyłem^ mozesz nawet konto usunąć bo młody i głupi jestes |
Last edited by kamiton on 14 Sep 2010, o 21:25, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 22:38 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemanko
Mam na imię Krzysiek chodzę do Technikum Handlowego trzeci już rok m na to forum można by powiedzieć że trafiłem przypadkowo gdy moja dawno już zmarła nokia 6280 padła podczas flashowania i jak widać zostałem patcherem . A więc mieszkam w małej miejscowości która zwie się Lubiechowa. Mieści się ona niedaleko Jeleniej Góry czyli na Dolnymśląsku. Moją pasją są : -rajdy samochodowe, -nowe technologie Kto mnie przywita :-) [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 12 września 2010, o 22:43 ] Każdy, kto czyta ten temat. Nie róbmy z niego śmietnika, żeby pod każdym postem pisać "o siema, witaj". |
![]() |
![]() |
14 Sep 2010, o 23:11 |
Ds80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zaś chciałbym się pożegnać. W wakacje ledwo starczało mi czasu na upload dla forumnokia... Nie mówiąc już o NH. W roku szkolnym zamierzałem odbić się od dna i kontynuować moje dzieło tutaj, jednak nawał pracy w liceum na to mi [niestety] nie pozwala, dlatego żegnajcie drodzy maniacy Nokii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Sep 2010, o 23:09 |
samogon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elo.
Choć minął dokładnie 1 rok i 1 dzień od kiedy się zarejestrowałem na tym forum to chyba czas najwyższy, żeby się przywitać ![]() ![]() Mam na imię Mateusz i studiuję na ZUT-cie (dawniej Politechnika Szczecińska) Mechanikę i Budowę Maszyn. Stąd zainteresowanie mechaniką, samochodami a zwłaszcza nowoczesną technologią w tym GSM wcale przypadkowe. Oczywiście dołożę, że lubię muzykę (electro-house itp) oraz sport wszelkiego rodzaju (osobiście grywam w siatkę i nogę). Jak w podpisie widać nie stornię od tanich (choć ekskluzywnych) win. Oczywiście nie pogardzę wódzią czy browcem. Dlatego jak ktoś ma ochotę to niech wbija do akademca w Szczecinie na epickie melanże ![]() Pozdro dla użytkowników NH EDIT No i muszę dodać, że jestem szczęśliwym użytkownikiem Nokii 6730c i zadeklarować: Nokia FOREVER!!! |
Last edited by samogon on 25 Sep 2010, o 23:12, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2010, o 19:23 |
LechtoxxPL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów
![]() |
![]() |
![]() |
7 Oct 2010, o 20:00 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witamy, Witamy. A może napiszesz kilka słów o sobie?
![]() |
![]() |
![]() |
7 Oct 2010, o 20:18 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witamy new usera
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19 Next Page 11 of 19 [ 284 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)