by DDR24 » 16 Jul 2016, o 08:28
Dobry temat założony, właśnie borykam się z tym problemem - nie wiem jak najlepiej skonfigurować moją 808, bo jak na razie zżyłem się z tym telefonem na dobre i nie chcę nic nowego za wszelką cenę, jak nie brak konkretnego aparatu to znów brak przekaznika FM i takie oto mamy nowe maszyny które nie dorównują starej Nokii pod tym względem, dlaczego nie ma już prawdziwej Nokii z serii N, czy kiedykolwiek jeszcze powróci Nokia N - Series na rynek ?? jakieś przecieki gdzieś tam ale nie oficjalne ???? telefon posiadam 4 lata, wcześniej miałem N8 i żyłem cały czas nadzieją że jeszcze coś po 808 a tu nie zapowiada się ciekawie od dłuższego czasu, o lumi nawet nie chcę słyszeć.... Poratujcie mnie i odpiszcie mi na kilka pytań
1) Nie działa mi youtube i nawet sklep wymarł, rzucicie jakąś aplikacje ??
2) Czy da się jakoś przyspieszyć tego symbiana, np wlutowując pamięci ram albo cokolwiek
3) Co zrobić żeby szło oglądać live streamy, np polsat, tvp1 online itp, jaka przeglądarka jest najlepsza ??
4) Nieszczęsny Odtwarzacz plików PDF - czy znajdę coś takiego na ten system ??
Pomóżcie mi, zrobie wszystko żeby zostać przy tym telefonie, bo inny ani mi się śni - z żadnym nowym galaxy s7 czy nową Xperią na pewno nie bede tak zadowolony jak z dobrze skonfigurowaną PureView
Przepraszam za spam ale nie sądziłem że jeszcze spotkam kogoś na tym jak to mówią "przestarzałym symbianie" żałosne to jest.