![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Java » Aplikacje: Multiscreen |
Previous topic | Next topic Page 1 of 9 [ 121 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Internet] JTube - nowy klient YT na Java, Bada, S40 i S60 |
---|
![]() |
6 Dec 2021, o 09:38 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JTube - to nowy klient YouTube'a na Javę, Ashę, S40 i Symbian S60! Obsługuje pobieranie wideo, wygodne przeglądanie serwisu, patrzenie na wyświetlenia, subskrypcje... Jest lepszy nawet od SymTube!
Screenshoty: Download: Chat i support: Testowane na Nokii 808 (przeze mnie) oraz na wielu innych telefonach. Polecam!!! |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Dec 2021, o 11:41 |
kuba7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli nawet pojawiła się jakaś nadzieja dla fonów z S40! Niesamowite! Coś mi się wydaje koledzy, że nasz Symbian, Ashe, S40 i S60 zaczynają dostawać powoli swoje drugie życie
![]() PS. Tylko czemu nikt jeszcze nie zrobił jakiejś prostej aplikacji do messengera... Mógłbym wtedy używać Nokii jako daily, a tak... jestem skazany na ha tfu androida ![]() |
![]() |
![]() |
6 Dec 2021, o 14:23 |
nywi3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Łał, może to czas reaktywować moją 7230 skoro nawet i na S40. Tylko jak ja ją podłącze do neta...
|
![]() |
![]() |
6 Dec 2021, o 14:42 |
kuba7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nywi3 wrote: Tylko jak ja ją podłącze do neta... No niestety, WI-FI nie ma. Pozostaje tylko internet z karty. No ale przecież poza domem to raczej każdy używa z karty internetu ![]() |
![]() |
![]() |
6 Dec 2021, o 15:30 |
Quote: PS. Tylko czemu nikt jeszcze nie zrobił jakiejś prostej aplikacji do messengera... Mógłbym wtedy używać Nokii jako daily, a tak... jestem skazany na ha tfu androida Przecież skoro dali radę zrobić apki do YT to powinni dać radę coś zrobić do obsługi messengera... Byłbym skłonny nawet wpłacić donate'a jakiemuś programiście... Generalnie to nasz kochany wlasciciel FB raczej nie jest zbyt otwarty na zewnetrzne aplikacje ![]() Banuje uzytkownikow na uzywanie zewnetrznych aplikacji, nie udostepnia nawet API, ciagle je zreszta zmienia, nie wie co to prywatnosc... Raczej nikle sa nadzieje, ze powstanie jakis klient ha tfu Mesa na Symbiana... P.S. Napisane z mojej nowej Nokii N900 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Dec 2021, o 15:55 |
GarfieldWithNokia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
superrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 00:03 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej, to symtube u mnie idzie do smieci
[ Dodano: 6 gru 2021, o 23:03 ] ... Albo w sumie nie |
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 08:04 |
?
|
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 16:33 |
Jest jedna niezbyt fajna rzecz - filmy się muszą pobrać.
|
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 17:56 |
!!!
Dodano jakość 240p (bez dźwięku) i konwert do dźwięku m4a! Quote: Jest jedna niezbyt fajna rzecz - filmy się muszą pobrać. Czy ja wiem... Zresztą autor ma dodać opcję usunięcia filmu po pobraniu. A na Symbian^3 jest opcja odtwarzania podczas pobierania ![]() |
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 18:17 |
Wunder Wungiel wrote: A na Symbian^3 jest opcja odtwarzania podczas pobierania Nie wiedziałem mówiąc szczerze.![]() [ Dodano: 7 gru 2021, o 17:17 ] Działa na N95. |
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 18:48 |
Niech ktoś stestuje na jakimś S40/Javie. Ja nie mam za wiele takich urządzeń...
[ Dodano: 7 gru 2021, o 17:48 ] Dwa chyba ![]() |
![]() |
![]() |
7 Dec 2021, o 23:55 |
Ja mam 2680 slide ,ale nie mam karty SIM do testu (W moim Oppo jest SIM Mini).
|
![]() |
![]() |
13 Dec 2021, o 10:38 |
Manna5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Symbian, Ashe, S40 i S60 zaczynają dostawać powoli swoje drugie życie Niestety to życie nie potrwa dłużej niż kilka lat - operatorzy mają w planach odcięcie sygnału <4G, więc starsze telefony będą służyć wyłącznie do kolekcjonowania, ewentualnie do gier. |
![]() |
![]() |
13 Dec 2021, o 17:04 |
2G ma podobno zostać...
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Next Page 1 of 9 [ 121 posts ] Previous topic | Next topic |
|