![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
K510i Po wgrywaniu patchy nie włącza się. |
---|
![]() |
23 Apr 2011, o 15:28 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka . Wczoraj dostałem Se K510i , ale że telefon miał branda Ery od razu zainstalowałem nowy czysty soft. Zauważyłem że telefon ma CID 49 to zainstalowałem soft również pod CID 49 , i cieszyłem się możliwością patchowania.
Więc ściągam patcha na Simlocka , wgrywam przez SeToola i nic , telefon się nie włącza , wgrywam soft kolejny raz i tym razem patcha też tyle że przez Far'a , to samo telefon wciąż się nie włącza. Może mi ktoś powiedzieć jak to naprawić ? Uprzedzam że wgrywałem inne patche takie jak : - SysGFX - Zmiana Koloru Baterii - Telefon działa bez karty sim i reakcja była ta sama. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 15:35 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A patcha quick access wgałeś????
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 15:43 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
born2die, hahahhahaha
resta wgraj |
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 16:04 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czaro1514 wrote: - SysGFX - Zmiana Koloru Baterii po co wgrywasz patcha na zmiane koloru bateri jak wgrywasz sysgfx, mozesz przecierz do folderu inne wrzucic all grafike i bedziesz mail takze baterie ![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 17:47 |
maciek, resta wgrałem do Bflash i dalej to samo , tzn. po wgraniu jakiegokolwiek patcha telefon się nie włącza.
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 18:02 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to masz zlego resta, nie ma innej opcji
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 18:42 |
Resta mam z Far'a , więc nie wiem w czym problem , a jeszcze jedno czy potrzeba może tam executor'a ?
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 19:46 |
czaro1514, nie raczej jak ja wgrywałem to setoolem wszystkie patchy szły i było git wuiec po co wgrywasz patche farem na cid 49? na 51(bodajże nie pamietam) to trzeba
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2011, o 20:05 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Utwórz swój plik rest
![]() |
![]() |
![]() |
24 Apr 2011, o 09:34 |
Mistrzunio94, Jak ? Ja najpierw pobrałem plik rest z Far'a ale nie działało ( tzn. nie włączał się po wgraniu jakiegokolwiek patcha ) a potem utworzyłem swój plik rest a konkretniej to main przeciągnąłem na program mkrest2.exe i rest powstał , dalej to samo telefon się nie włączał.
LubiaK, Sam nie wiem , jakoś z przyzwyczajenia , mam w200i z CID 53 więc z przyzwyczajenia uruchamiam Far'a ale co to za różnica ... |
![]() |
![]() |
24 Apr 2011, o 12:09 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czaro1514 wrote: Sam nie wiem , jakoś z przyzwyczajenia , mam w200i z CID 53 więc z przyzwyczajenia uruchamiam Far'a ale co to za różnica ... Nie znam się na SE, ale może być jak w Nokii. Phoenix i JAF niby to samo, a Phoenix nie wgra portowanego softu, np. z C6... |
Last edited by HitFan on 24 Apr 2011, o 12:32, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
24 Apr 2011, o 12:20 |
czaro1514, pobierz se toola lite i pójdzie wszystko
|
![]() |
![]() |
24 Apr 2011, o 13:27 |
LubiaK, Przecie używam nie tylko Far'a. Po SeTool'u jest to samo co po farze , czyli telefon się nie włącza.
[ Dodano: 24 kwi 2011, o 13:27 ] A może po wgraniu jakiegokolwiek patcha trzeba go jakoś wybudzać czy coś ... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)