michero wrote:Ciekawe czemu 3 grupy telefonów
Mati91 wrote:Te telefony napewno z naszych podatków zostaną zakupione.
michero wrote:i gdyby mieli e51 to by też nie było źle
davvid wrote:Grupa I - 340 sztuk telefonów GSM/UMTS o podstawowych parametrach użytkowych nie gorszych niż aparat Nokia E52 lub Nokia E66
michero wrote:Po pierwsze to 'aparat nie gorszy od e52' to nie jest e51.
pawelooss wrote:Po pierwsze zasada jest taka, że dla nowych inwestycji nie kupuje się rzeczy starych. Wszyscy operatorzy wycofali już raczej z ofert E51, oferując naturalnego następcę, więc dlaczego mieli korzystać z tamtego.
pawelooss wrote:michero, że mają dziadować? WTF? Może dla Ciebie prestiżem państwa jest 3310, ale ja wyobrażam sobie te kwestie nieco inaczej.
pawelooss wrote:Na pojedynczych zakupach czegokolwiek nie da się znacznie zaoszczędzić. W celu jakichkolwiek oszczędności potrzebne są zmiany systemowe, a nie np. obniżenie pensji posłów o 1000 zł, co sobie wymyślił Fuckt, postulował i myślał, że to by coś dało.
pawelooss wrote:michero, nie, nie, jak najdalej mi od stwierdzeń typu, że spotykają się 2 europosłowie i wymieniają się wrażeniami a'la w gimnazjum, jakie tam słit dzwonki do nowego foniacza ostatnio wgrali.
Chodziło mi po prostu o funkcjonalność używanego narzędzia. Zdecydowanie lepiej pracuje się, organizuje spotkania, układa plany itp. na telefonach pokroju E52, zamiast jakichś tam kalkulatorów (wcale tu nie mówię, że E51 nim jest).
[ Dodano: 9 lip 2010, o 02:08 ]
Moje zdanie ogólnie na ten temat jest następujące (choć wiem, że nie jest zbyt realistyczne, ale zawsze powinno dążyć się do ideału): niech posłowie zarabiają sobie i 30 tys. złotych, kupują najnowsze telefony, samochody, odrzutowce, ale niech rzeczywiście korzystają z nich w pracy, przygotowując choćby zapowiadane bajeczne reformy. Gdyby poprawiono ogólny standard życia w kraju, nikt by na takie ich pierdoły nawet nie zwracał uwagi.
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests