![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Samsung |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kilka pytań dotyczących andorida 2.2 froyo |
---|
![]() |
29 May 2011, o 21:53 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka, ostatnio nabyłem wyczesany telefon jakim jest Samsung Galaxy Ace, jako że z androidem nie miałem za dużej styczności(jakieś 1,5 tygodnia z galaxym3) mam kilka pytań.
1. Jakie aplikacje powinien mieć każdy użytkownik który chce coś więcej wycisnąć z Androida jakie managery zadań, plików, jaki odtwarzacz itd. 2. Mam launchera pro, i jak dodać do niego motywy i ikony. 3. Słyszałem o aplikacji przedłużającej żywotność baterii, czy to mit, jeśli nie to jaka to aplikacja 4. Jaką nawigacje polecacie na Androida Pozdrawiam born2die |
Last post |
![]() |
![]() |
29 May 2011, o 21:56 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
born2die wrote: 3. Słyszałem o aplikacji przedłużającej żywotność baterii, czy to mit, jeśli nie to jaka to aplikacja Aplikacje te działają w prosty sposób - wyłączają niepotrzebne rzeczy, a konkretniej te, których nie używasz. born2die wrote: 1. Jakie aplikacje powinien mieć każdy użytkownik który chce coś więcej wycisnąć z Androida jakie managery zadań, plików, jaki odtwarzacz itd. Adw launcher,adao file manager, rockbox, wefi. |
![]() |
![]() |
30 May 2011, o 14:17 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
born2die wrote: Jakie aplikacje powinien mieć każdy użytkownik który chce coś więcej wycisnąć z Androida jakie managery zadań, plików, jaki odtwarzacz itd. Astro File Manager, Root Explorer, PowerAMP (ew. Rockbox), System Info Widget, Apps2SD, ScreenShotIt, Titanium Backup. born2die wrote: Jaką nawigacje polecacie na Androida Sygic (podobno cieszy się dużą popularnością wśród userów Androida), Wikitude Drive (chyba pierwsza nawigacja z AR), iGO My Way (na iOS ładnie działała, na Andro pewnie będzie tak samo), Navigon MobileNavigator. |
![]() |
![]() |
30 May 2011, o 18:23 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żeby nie zakładać nowego tematu, jak zrootwalem andka superoneclikiem i chce zrobić screena programem od hoppka to jak już zapisuje to wyskakuje błąd, że konto nie jest zrootowane?? co jest grane??
[ Dodano: 30 maja 2011, o 18:23 ] Problem z rootem ogarnąłem, czekam na kolejne propozycje aplikacji. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Samsung |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)