![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N95] Kilka pytań: kontakty, T9, skróty klaw., ATG. |
---|
![]() |
2 Aug 2010, o 18:29 |
TomeksWro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. jak mogę zmieni żeby docelowa lista kontaktów to była ta z karty sim?, z kontaktami na telefonie mam bardzo duze problemy, nie mogę dodac żadnego nowego, a na karte sim bez proboemu
2. Jak włączy słownik t9? ![]() 3. Jestem w play a telefon jest z orange wystarczy ściągną konfigurację na play żeby korzysta z internetu? 4. Czy mogę ukryc paski i ikonki na pulpicie? 5. Jak zmieni skróty klawiszowe 6. Mam dużo zdjęc na telefonie, aktualne zapisują się mi gdzieś w środku mogę coś z tym zrobic? 7. Nie działa mi czujnik ruchu ale problem opisany ejst w temacie: post371257.htm#p371257 |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 19:08 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Pewnie jest tak samo jak w e51, czyli nie da się. A jaki masz problem z kontaktami w telefonie?
2. W edytorze sms naciskasz parę razy # i ci się zmieni. W ustawieniach też powinno być 3. Tak (co rozumiesz przez to, że tel jest z orange?) 5. Znajdziesz w ustawieniach 6. Co to znaczy 'w środku'? |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 19:26 |
1. Np ktoś do mnie dzwoni klikam dodaj kontakt podpisuje go jako jak kowalski klikam gotowe, okno sie wylacza wracam do pulpitu a kontakt nie zapisany
2. Dzięki 3. łączy mnie przez orange 4. FAIL 5. Szukałem 6. Między 300 a 400 ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 19:31 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TomeksWro wrote: 6. Mam dużo zdjęc na telefonie, aktualne zapisują się mi gdzieś w środku mogę coś z tym zrobic? To zależy od tego, jaką mają datę utworzenia, właśnie po tej dacie telefon sortuje zdjęcia. |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 19:32 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TomeksWro wrote: 4. Czy mogę ukryc paski i ikonki na pulpicie? Aktywny Tryb gotowości? w ustawieniach jest wyłączenie tego |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 20:17 |
Odświeżam liste pytań
1.Problem z zapisywaniem nr np, ktoś do mnie dzwoni klikam dodaj kontakt podpisuje go jako jak kowalski klikam gotowe, okno sie wylacza wracam do pulpitu a kontakt nie zapisany 2. Jak zmieni skróty klawiszowe 3. Jaka nawigacja jest najlepsza pod nokie i co muszę ustawi aby telefon nie korzystał z interentu wykorzystujac jedynie gps |
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 00:10 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. A inaczej kontakt możesz zapisać?
2. Menu/narzędzia/ustawienia/ogólne/personalizacja/tr.gotowości/kl.szyb.wyboru albo personalizacja/klawisze dost. Tak to wygląda na e51 |
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 05:37 |
Jaka nawigacja jest najlepsza pod nokie i co muszę ustawi aby telefon nie korzystał z interentu wykorzystujac jedynie gps
|
![]() |
![]() |
3 Aug 2010, o 07:57 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba Garmin. A żeby nie łączył z netem to trzeba wyłączyć wspomaganie A-GPS, ale nie wiem czy warto, bo to groszowe sprawy, a wtedy ustalanie pozycji trwa 10 sekund zamiast 10 minut.
|
![]() |
![]() |
4 Aug 2010, o 13:46 |
colnet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystkie nawigacje które wykorzystują mapy zawarte w pamięci telefonu/urządzenia GPS lub karty pamięci będą Ci przydatne. Na rynku dobre są tylko dwie - TomTom I Garmin, reszta to raczej druga kategoria, ale też ludzie jeżdżą na nich.
Ja temat nawigacji w telefonach opisałem na innym forum tutaj : napisałem też z tą samą nazwą usera forum : colnet |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|