Mam pytanie. Czy da się jakoś zmienić sortowanie plików w odtwarzaczu mp3 tak by pliki muzyczne były sortowane wg nazwy wykonawców a nie tytułów? I druga sprawa czy jest jakiś sposób na chociaż minimalnie lepszą jakość zdjęć czy filmów wideo(zarówno obraz jak i dźwięk np poprzez większa rozdzielczość i wyższą jakość dźwięku)?
Z fonotece masz opcje Wykonawcy.. Z jakością zdjęć to Tylko max ustawienia aparatu i były również testy ze lepsza jakość wychodzi przez lupe . W sofcie nic nie zmienisz.
Ad 1 Gdy wejdę do fonoteki i dam opcje "wykonawcy" to fakt jest wszystko ładnie ułożone, ale gdy wchodzę normalnie do odtwarzacza to pliki mam posortowane wg tytułów a czasami losowo (zapewne przez brak tagu ID3). Ad 2 Szkoda bo myślałem że może sa jakieś hmm "ulepszacze" ;p
Hmm a jak to dokładnie krok po kroku zrobić? Bo chce zrobić tak by jak wejde do odtwarzacza muzyki mieć wszystkie nutki ładnie wg wykonawców posegregowane i móc od razu odtwarzać bez babrania się z playlistami uprzednio by móc odtwarzać itp.