dd4422 wrote:Samo ukrycie tej strefy dla ogolu o czyms swiadczy.Przeciez mozna udostepnic wszystkim poza mozliwoscia wypowiadania sie osoba spoza tej grupy.Byloby to bardziej przejzyste i uczciwe dla innych.
dd4422 wrote:Samo ukrycie tej strefy dla ogolu o czyms swiadczy.
dd4422 wrote:Sa osoby bardziej "uprzywilejowane"od innych.
dd4422 wrote:Przyklad STREFA VIP.Rozumie ze sa osoby bardziej zasłużone dla forum ale czemu robic z tego tajemnice?
dd4422 wrote:.Wiem ze jest regulamin ale czy trzeba go przestrzegac tak restrykcyjnie?
dd4422 wrote:Tym bardziej ze ktos kto pisze pierwszego posta moze sie pomylic.,Madry administrator powinien zwrocic uwage, anie wyrzucac (moze komus potrzebny temat) do kosza.Ogolnie widac iz na forum sa rowni i rowniejsi.Atak na ogolnie dostepnym forum byc nie powinno.To tyle z mojej strony.
dd4422 wrote:To moze lepszym wyjsciem byloby stworzenie forum tylko dla wybrańcow?Zgodze sie ze na innych forach sa strefy dla VIP ale na wiekszosci , dostep maja wszyscy czytajacy ,jednak nie maja mozliwosci wypowiadania sie.
dd4422 wrote:Mam kilka powaznych uwag do prowadzacego to forum.
dd4422 wrote:Sa osoby bardziej "uprzywilejowane"od innych.
dd4422 wrote:Zgodze sie ze na innych forach sa strefy dla VIP ale na wiekszosci , dostep maja wszyscy czytajacy ,jednak nie maja mozliwosci wypowiadania sie.
dd4422 wrote:Przyklad drugi:usowanie tematow lub postow ktore dla innych moga byc duza pomoca.
dd4422 wrote:Wiem ze jest regulamin ale czy trzeba go przestrzegac tak restrykcyjnie?
dd4422 wrote:Tym bardziej ze ktos kto pisze pierwszego posta moze sie pomylic.,Madry administrator powinien zwrocic uwage, anie wyrzucac (moze komus potrzebny temat) do kosza.
dd4422 wrote:Atak na ogolnie dostepnym forum byc nie powinno.
pawelooss wrote:Nie będzie żadnych zmian w tym względzie. Przynajmniej jest w tym coś nie wiem pociągającego i podświadomie zachęcającego do udzielania się, by się tam dostać. Ciekawość to świetny motywator.
dd4422 wrote:Mam nadzieje ze nie macie mi za zle moich uwag
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests