![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 37 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Klasyczna Nokia z Windows Phone |
---|
![]() |
30 Jul 2014, o 16:23 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coś takiego było. Nazywało się Windows Mobile Standard i było niedotykowym Windows Mobile Professional. Wielki niewypał i tyle.
|
Last post |
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 16:57 |
Navia -
|
Ja postaram się aby moja E52 nie umarła. A nawet jeśli to się stanie kupię drugą bo lubię ten telefon.
Widzę często jak ludzie w dotykowych zasłaniają ekran bo nic nie widać w słońcu a ja tego problemu nie mam przy standardowych ustawieniach jasności wyświetlacza. No nie wspomnę że ekran dotykowego w słońcu świeci jak lusterko . Dlatego też czekam na normalny telefon bez dotyku. |
Last edited by Navia on 30 Jul 2014, o 16:57, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 17:44 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ku***. Nie wiem jakie Ty masz ekrany, ale TFT nie ważne czy z dotykiem czy bez ma tak samo ch***wą widoczność w słońcu...
|
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 18:35 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navia wrote: Widzę często jak ludzie w dotykowych zasłaniają ekran bo nic nie widać w słońcu a ja tego problemu nie mam przy standardowych ustawieniach jasności wyświetlacza. No nie wspomnę że ekran dotykowego w słońcu świeci jak lusterko . Ale pi***olisz. Oczywiscie na e52 nic nie widac na sloncu tylko Twoje fanboy'stwo nie pozwala Ci sie do tego przyznac... |
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 18:57 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na znacznej większości sprzętów z kolorowym wyświetlaczem nic nie widać w słońcu. Nie mówię tu tylko o telefonach ale też o DAP, tabletach, nawigacjach czy nawet laptopach z górnej półki
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 20:14 |
na moto g bardzo slabo widac na sloncu
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 20:38 |
do widoczności na słońcu musi być IPS albo lepiej AMOLED i folia matowa anty refleksyjna... Nie wiem jak się spisuje clear black w nokiach
|
![]() |
![]() |
30 Jul 2014, o 23:02 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie w 500 i 6220 i w każdej Nokii też było ch*owo widać, na E52 też...
|
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 09:43 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a u mnie w E6 jest dość dobrze z widocznością w słońcu, na pewno lepiej niż w DuoSmarcie bo mniejsza powieszchnia szkła na ekranie.
|
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 10:29 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Navia wrote: Ale może Nokia/MS nie mają w planach wydać już żadnego telefonu niedotykowego więc nie wiem po co to gdybanie. Zresztą, jeśli mają wydawać telefony takiej jakości jak ostatnie 5 lat wydawali to ja podziękuję ![]() Ale pamiętaj np. o nokii 100-113 Które są z roku 2010-2013 I chyba tylko taka nisze będą dawać teraz bez dotyku |
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 12:24 |
Navia -
|
Ja wiem swoje ale jak zawsze na forach będzie kółeczko różańcowe które trzyma ze ,,swoimi,, a nie ,,obcymi,,.
Moderator usuń temat bo tu nie da się coś napisać zgodnego z rzeczywistością. |
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 12:44 |
Klasyczna Nokia z Windows phone i Nokia E52 z czytelnym ekranem w słońcu. Sama prawda
![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 13:10 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia E52 jest słabo czytelna w ostrym słońcu, ale z uwagi na mniejszą powierzchnię ekranu łatwiej jest go zacienić i może wtedy powstaje to wrażenie, że lepiej się sprawdza w takich warunkach od dotykowców.
|
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 16:09 |
Navia wrote: Ja wiem swoje ale jak zawsze na forach będzie kółeczko różańcowe które trzyma ze ,,swoimi,, a nie ,,obcymi,,. Moderator usuń temat bo tu nie da się coś napisać zgodnego z rzeczywistością. ku***, nie zachowuj sie jak dziecko tylko pisz po prostu prawde. Nie musisz popisywac sie przed nami... |
![]() |
![]() |
31 Jul 2014, o 19:09 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
N8 w słońcu jest ok, brat ostatnio pytał czemu tak dobrze widać u mnie w słońcu a u niego (Xperia E) tak "kiepsko"
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 37 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)