Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
boczkens szczerze wolałbym iOS od androida i dla mnie wcale nie jest taki wspaniały. Ile się musiałem naszukać aby mi dobrze otwierał prezentacje PowerPointa (co w symbianie nie miało miejsca wrzucałem pliki do telefonu i wszystko działało na domyślnych programach). W moim urządzeniu brakuje mi jeszcze możliwości ustawienia innej tapety na każdym pulpicie (może to kwestia doinstalowania dodatkowego programu?) co w symbianie jest domyślnie możliwe (na fp2 poprzez zmianę trybu a na belle w ustawieniach).
Viperer sprawdzę czy to to w piątek bo pożyczyłem tablet siostrze (niby można instalować aplikacje poprzez stronę sklepu google ale wole teraz nie bo jeszcze nie ogarnęła). Jednak plusik leci.
[ Dodano: 19 sie 2012, o 13:06 ] oczekuje też na inne propozycje klawiatur
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"