![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 63 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Konto bankowe dla niepełnoletnich. mBank izzyKONTO? |
---|
![]() |
5 Aug 2009, o 22:08 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ty poważnie pytasz? Twoje konto, twoja karta, nikomu nic do tego
|
Last post |
![]() |
![]() |
6 Aug 2009, o 09:40 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A to prawda że za kartę się płaci obowiązkowo ubezpieczenie??
|
![]() |
![]() |
7 Aug 2009, o 14:03 |
zuba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam izzykonto chociaz jestem pelnoletni ;p ale cos tam sie placi ubezpieczenia chyba 1,50zl nie pamietam dokladnie . ale polecam.
|
![]() |
![]() |
7 Aug 2009, o 14:06 |
Zaza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
też mam izzykonto ale nie płace ubezpieczenia bo nie chcałem go
![]() |
![]() |
![]() |
20 Feb 2010, o 21:08 |
siergiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli nie ten dział to przepraszam!
Witam Chciałbym założyć konto w banku tylko nie wiem w jakim. Liczę na pomoc forumowiczów. Nie mam stałych dochodów, więc najlepiej aby prowadzenie konta było darmowe. Jak na razie najbardziej przekonuje mnie kont w WBK <30. Rozważam również w mBanku ,ale w mojej miejscowości nie ma ani wpłatomatów ani sklepów typu Żabka (mieszkam w Środzie Wlkp.) a zależało by mi na darmowych wpłatach gotówki. Proszę o pomoc i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
20 Feb 2010, o 21:23 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posiadałem konto w mbanku i tam na prawde jest wszystko darmowe. Co to konta <30 w BZ to jak mało wykonuejsz przelewów to jest okej (5 kodów sms, pzoniej platne). Do tego mają sporo bankomatów i darmowa karte do konta. Jak chcesz dużo korzystać z bankomatów (bezpłatnie) to BZWBK będzie lepszym wyborem niż mbank
|
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 00:56 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: Jak chcesz dużo korzystać z bankomatów (bezpłatnie) to BZWBK będzie lepszym wyborem niż mbank jednak i tak lepiej wyjdzie mbank, darmowe bankomaty firmy EuroNet stoją niemalże na każdym rogu |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 16:49 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba, jak to płatne ? O co chodzi ?
![]() Mam konto tam i jest naprawdę dobrze, nawet świetnie można powiedzieć - polecam ! Pozdro |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 16:53 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: yba, jak to płatne ? O co chodzi ? W bzwbk przy koncie <30 jest tylko 5 darmowych kodów sms co miesiąc. (potrzebnych do wykonania przelewu) Każdy następny kod to bodajże 10groszy. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 09:42 |
RadoN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z całego serca polecam mbank. Sam korzystam i jestem bardzo zadowolony.
|
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 13:14 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Że się włączę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 14:12 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, inteligo za zgoda rodziców, tak samo ING i chyba Lucas
reasumując i tak najlepiej wychodzi mbank, prowadzenie konta za darmo, karta za darmo, przelewy do mbank darmo, do innych chyba 50gr albo też darmo, masa bankomatów za darmo czyli Euronet i bodajrze te multibankowe. kasę można wpłacać za darmo we wpłatomatach mbanku i multibanku. |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 08:35 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Inne przelewy też darmo:) a darmowe wypłaty też z bankomatów wbk. Też mam mbank, też polecam:) co ci pawelooss w nim nie pasuje?;)
|
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 12:24 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero wrote: co ci pawelooss w nim nie pasuje?;) Nie chodzi o to, czy mi coś nie pasuje, tylko rozmawialiście tylko o tych dwóch, a rynek jest szeroki, więc to mnie trochę zdziwiło. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 14:42 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W inteligo karta i tak jest tania bo jakieś 12zł na rok wychodzi za prowadzenie.
mbank najlepszy bo najtańszy. Warto też dodać ,że inteligo jest trochę droższy w prowadzeniu od mBanku a taniej wychodzą tylko wypłaty z bankomatów obcych "50 gr taniej" i oprocentowanie jest większe "0.05 %" a w mbanku 0.00%. A co do bz wbk to tam płaci sie miesięcznie 7zła za prowadzenie, ale tańsze sa wypłaty z bankomatów obcnych o 3zł od mbanku. Dodatkowo po 2 latach trzeba za kartę płacić. To chyba tyle. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 63 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)