patryk-88 wrote:bo jakieś 12zł na rok wychodzi za prowadzenie.
w inteligo prowadzenie może być darmowe. jak jest więcej niż 100zł na koncie to nie pobierają opłaty, jak jest mniej to zabierają 5zł
patryk-88 wrote:bo jakieś 12zł na rok wychodzi za prowadzenie.
michero wrote:bo to bank internetowy i jako tako swoich oddziałów nie mają
pawelooss wrote:To ile w mBanku za te wypłaty z bankomatów? Wpłaty i wypłaty w oddziale rozumiem darmowe?
mbank wrote:prowizja od wypłaty gotówki w bankomatach sieci Banku Zachodniego WBK S.A., Cash4You, eCard, Euronet2 na terenie Polski - 0 zł
prowizja od wypłat gotówki w pozostałych bankomatch krajowych na terenie Polski - 5 zł
paweloos wrote:A ja mam akurat. Ruda Śląska, Nowy Bytom - dzielnica nie bez powodu nazywana bankową, gdyż jest tam ok. 30 oddziałów przeróżnych banków.
Error wrote:ja polecam Alior Bank - WSZYSTKO ZA DARMO, także pobieranie pieniędzy z WSZYSTKICH bankomatów w Polsce
Alior Bank wrote:konto z lokatą nocną:
wydanie karty - 15zł
opłata za kartę - 5zł/miesiąc
konto zakupowe:
prowadzenie - 7zł/miesiąc
wydanie karty - 15zł
opłata za kartę - 5zł/miesiąc
wypłaty w innych bankomatach - 5zł
michero wrote:wasiesto, co ty gadasz:)
mbank napisał(a):prowizja od wypłaty gotówki w bankomatach sieci Banku Zachodniego WBK S.A., Cash4You, eCard, Euronet2 na terenie Polski - 0 zł
prowizja od wypłat gotówki w pozostałych bankomatch krajowych na terenie Polski - 5 zł
michero wrote:mbank ma swoje placówki, ale jeśli się nie mylę, to one nie działają jak normalne oddziały banków, tzn. nie mają kas, nie możesz wypłacać ani wpłacać kasy, to taka głównie informacja i ewentualnie wniosek możesz złożyć
wasiesto wrote:tak zgadza się, w tzw mKioskach możesz otworzyć konto wtedy nie trzeba czekać na kuriera, aż przywiezie papierki podpiszesz i potem trafią do mBanku.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests