Jak ktos podpisuje umowę to ZAWSZE proponują pakiet internetowy, ale wtedy ludzie mówią że nie bo to kosztuje i nie biorą. Ich strata.
Słyszałeś o czymś takim jak limit kredytowy ?
A usługa telefoniczna na abonament to nie tylko internet.
nemo333 wrote:nie dziwię się że ludzie mają takie podejście do infolini playa jak takie osoby w niej pracują... zresztą, sam nie mam dobrej opini o nich, wydzwaniają nie wiadomo po co, przed świętami i po świętach przez 2 tyg w dni robocze miałem od nich 1-2 telefony pomimo odrzucania i nie odbierania... ciekawe czy nie potrafią zrozumieć że skoro odrzucam albo nie odbieram to jestem chyba zajęty, zwłaszcza o godzinie w której większość cywilizowanych ludzi jest w szkole/pracy... Orange jak się nie dodzwoniło to po 1 próbie dostałem SMSa co chcieli i nawet nie trzeba było rozmawiać... Pewnie chcieli mi wcisnąć jakiś abonament na ich superświetnych warunkach...
to już jest wgl bezczelność jak bez zgody mojej Plus ma mój numer ja już przestałem odbierać nieznane numery to się w miare oduczyli wydzwaniać do mnie jak nie ma efektów ale dalej są jakieś durne automaty z zastrzeżonego...poziomkacs wrote:Jeżeli trafiłeś do innej bazy to np. Orange dzwoni do Ciebie albo Plus i oferują ci przejście do nich
dm1991 wrote:Zgodze się. Operatorzy nie handlują numerami ani się nimi nie wymieniają. Jeśli by była jedna baza to bysmy nic nie robili tylko telefony odbierali, to z Plusa, to z Playa, to z tepsy czy Netii... Impossible.
Jedynie mogą dzwonić, jesli np kiedys ktos podał Plusowi swój numer czy w jakiejs promocji, konkursie czy usłudze jako kontaktowy, i wtedy jak widzą że jest to numer innego operatora to mogą zadzwonić np z ofertą przeniesienia numeru do nich, lub jesli ma się numer u operatora, wtedy dzwonią z ofertą tzw. dosprzedażową. A jak do kogos dzwoni jego operator to w pierwszej kolejnosci albo niezapłacona faktura albo oferta utrzymaniowa tzn. przedłużenie umowy.
nemo333 jęczysz, że dzwonią jak jestes w szkole/pracy. Nie zapominaj, że ich próby skontaktowania się z Tobą to jest ich PRACA.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests