Jak ktos podpisuje umowę to ZAWSZE proponują pakiet internetowy, ale wtedy ludzie mówią że nie bo to kosztuje i nie biorą. Ich strata.
Słyszałeś o czymś takim jak limit kredytowy ?
A usługa telefoniczna na abonament to nie tylko internet.
nemo333 wrote:nie dziwię się że ludzie mają takie podejście do infolini playa jak takie osoby w niej pracują... zresztą, sam nie mam dobrej opini o nich, wydzwaniają nie wiadomo po co, przed świętami i po świętach przez 2 tyg w dni robocze miałem od nich 1-2 telefony pomimo odrzucania i nie odbierania... ciekawe czy nie potrafią zrozumieć że skoro odrzucam albo nie odbieram to jestem chyba zajęty, zwłaszcza o godzinie w której większość cywilizowanych ludzi jest w szkole/pracy... Orange jak się nie dodzwoniło to po 1 próbie dostałem SMSa co chcieli i nawet nie trzeba było rozmawiać... Pewnie chcieli mi wcisnąć jakiś abonament na ich superświetnych warunkach...
to już jest wgl bezczelność jak bez zgody mojej Plus ma mój numerpoziomkacs wrote:Jeżeli trafiłeś do innej bazy to np. Orange dzwoni do Ciebie albo Plus i oferują ci przejście do nich
dm1991 wrote:Zgodze się. Operatorzy nie handlują numerami ani się nimi nie wymieniają. Jeśli by była jedna baza to bysmy nic nie robili tylko telefony odbierali, to z Plusa, to z Playa, to z tepsy czy Netii... Impossible.
Jedynie mogą dzwonić, jesli np kiedys ktos podał Plusowi swój numer czy w jakiejs promocji, konkursie czy usłudze jako kontaktowy, i wtedy jak widzą że jest to numer innego operatora to mogą zadzwonić np z ofertą przeniesienia numeru do nich, lub jesli ma się numer u operatora, wtedy dzwonią z ofertą tzw. dosprzedażową. A jak do kogos dzwoni jego operator to w pierwszej kolejnosci albo niezapłacona faktura albo oferta utrzymaniowa tzn. przedłużenie umowy.
nemo333 jęczysz, że dzwonią jak jestes w szkole/pracy. Nie zapominaj, że ich próby skontaktowania się z Tobą to jest ich PRACA.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest