![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 4 [ 51 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Kto zrobi ładny obrazek anty-adblockowy? :) |
---|
![]() |
9 Jan 2011, o 02:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosiłbym zdolnych grafików o stworzenie obrazka o wymiarach 728x210 na bazie screenu:
![]() oraz tekstu: Quote: Strona zarabia na siebie reklamami, jednak zadbaliśmy o to, by nie były one uciążliwe, ani natarczywe. Dlatego jeśli chcesz nam pomóc, uprzejmie prosimy o dodanie serwisu do wyjątków rozszerzenia Adblock. ![]() Kwestię kompresji czy formatu graficznego pozostawiam w gestii grafika, jednak warto, by grafika zajmowała jak najmniej. Nagroda: +30 pkt. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 11:58 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tzn? Jak to ma wyglądać? Grafika ma zawierać ten screen który podałeś?
EDIT: Moja propozycja: ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 11:55 ] OK, tylko czcionka jest trochę nieczytelna, a ma się rzucać w oczy bez większego wysilania wzroku. EDIT2: ![]() |
Last edited by kosmita1993 on 9 Jan 2011, o 13:04, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 12:06 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nie będę blokował reklam.
Ta grafika to ma być coś takiego że ma być ptaszek przy Ad-blocku czy co ? |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 12:08 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja propozycja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 12:10 |
JarekMk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Prosiłbym zdolnych grafików o stworzenie obrazka o wymiarach 728x210 na bazie screenu: Obrazek oraz tekstu: Quote: Strona zarabia na siebie reklamami, jednak zadbaliśmy o to, by nie były one uciążliwe, ani natarczywe. Dlatego jeśli chcesz nam pomóc, uprzejmie prosimy o dodanie serwisu do wyjątków rozszerzenia Adblock. ![]() Kwestię kompresji czy formatu graficznego pozostawiam w gestii grafika, jednak warto, by grafika zajmowała jak najmniej. Nagroda: +30 pkt. ![]() Gdybyś potrzebował miejsca na serwis - po prostu daj znać. Moja maszyna i tak się obija, a chętnie pomogę jeśli mogę ![]() Dokładnie mam VPSa. Serwer w Gdańsku w Nephax'ie. |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 12:47 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nie wiedziałem jak to zrobić. ![]() ![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 12:52 |
JarekMk, jak widzisz, już dałem tę grafikę na Twój FTP.
![]() ![]() ZiomalMarcin, raczej chodziło mi o rozbicie na szerokość. ![]() Wersja obecna, format PNG: ![]() I coś takiego bym mniej więcej widział. Może jeszcze jakaś bardziej bajerasta, ale czytelna czcionka, no i najfaniej byłoby dodać do tego taką zaokrągloną obwódkę #2A5C91, jak to jest rozwiązane w Reklamach Google i świetnie się komponuje. ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:12 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xd?
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 12:16 ] Już kolejna osoba zasugerowała się złymi wymiarami. ![]() Obrazek ma iść na szerokość, natomiast z wysokości nic już nie ucinać. Nie ogarniam ;d Przecież wysokość się nie zmienia, a szerokość ta sama... [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 12:24 ] pawelooss wrote: o wymiarach 728x210 a ;d |
Last edited by Remix on 9 Jan 2011, o 13:25, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:19 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, a co myślisz o zrobieniu tego w obecnej formie tylko białe tło pokolorować na kolor posta i tekst zrobić w białym albo czarnym kolorze?
Zrobiłbym to ale narazie mam w kij roboty w kij mało czasu ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:23 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzyża nie oddam
![]() Dwa ostatnie podejścia. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:26 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takie o,
![]() ![]() ![]() |
Last edited by Hans on 9 Jan 2011, o 13:35, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:27 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Druga propozycja.
![]() Pozdrawiam adrian219 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 stycznia 2011, o 12:30 ] Nieczytelne. ![]() |
Last edited by adrian219 on 9 Jan 2011, o 13:28, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:36 |
ili, łał, wersja pierwsza jest prześliczna, przerosła moje najśmielsze oczekiwania.
![]() Tylko, co bym jeszcze dopracował. Fajne jest to wycięcie tego okna, jednak ludzie nie zawsze wiedzą, gdzie je otworzyć, dlatego poszerzyłbym to do fragmentu: http://oi56.tinypic.com/14mb2md.jpg Druga kwestia dot. tekstu. Jest on za bardzo upchany na marginesy, przydałoby się trochę odstępu. A jeszcze fajniej byłoby, gdyby udało się uzyskać dokładnie takie wyrównanie słów / linijkę (nawet kosztem wielkości lewych piktogramów), jak w: Quote: Strona zarabia na siebie reklamami, jednak zadbaliśmy o to, by nie były one uciążliwe, ani natarczywe. Dlatego jeśli chcesz nam pomóc, uprzejmie prosimy o dodanie serwisu do wyjątków rozszerzenia Adblock. Z góry dziękujemy! :-) CUDO!! ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:41 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ili'ego koksi
![]() |
![]() |
![]() |
9 Jan 2011, o 13:56 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To trochę wygląda jakby tylko Firefox miał AdBlocka.. Może warto byłoby tam upchnąć jeszcze loga innych przeglądarek;)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4 Next Page 1 of 4 [ 51 posts ] Previous topic | Next topic |
|