Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 6 of 7 [ 92 posts ]
Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Print view
Write comments Post new topic

Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy.

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 20 Apr 2010, o 21:36

Male - Sponsor  Posts/Topics2168/282  Reputation point 4745 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Ostatnio ćwiczyłem na drążku i nagle dziwny odgłos i leci na ziemie... jaki sobie kupić, by wytrzymał mi więcej niż te 4 miesiące??

Last post
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 20 Apr 2010, o 23:33

Male - 50%  Posts/Topics160/11  Reputation point 436 
Offline  Profile 
Windows XP Opera
Nie wiem co Ty z nim robisz ale podejrzewam że więcej niż 100-110 kg nie ważysz:) od lat uzywałem coś tego typu (nawet taki sam)

Code:
Please Login or Register, to see this Content

gdzieś od 1,5 roku

Code:

naprawdę polecam.
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 21 Apr 2010, o 13:47

Offline  Profile 
Windows XP Firefox
michalsiek, a ty ten pierwszy to masz ciągle przykręcony, czy zdejmujesz?? Bo może od tego mi się zepsuł ten co miałem.
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 21 Apr 2010, o 14:27

Offline  Profile 
Windows XP Opera
Cały czas przykręcony, nie zdejmowany.
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 22 Apr 2010, o 18:11

Offline  Profile 
Windows XP Firefox
michalsiek, a ty od razu ćwiczyłeś na siłowni czy najpierw w domu?? Bo ja na razie robię takie coś:
Code:
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 22 Apr 2010, o 18:25

Offline  Profile 
Windows XP Opera
No ja już ładnych parę lat ćwiczę, ale można powiedzieć że zaczynałem od siłowni od razu, nie wliczam pompki i podciąganie w domu. Heh swoją drogą ciekawy artykuł, ale jak dla mnie te wszystkie rozgrzewki itp, jak zacznie stosować ktoś kto nigdy nie ćwiczył to po samej rozgrzewce padnie :)
Oczywiście rozgrzewka ważna sprawa ale jak ja zaczynałem 10 minut rozgrzewki robiłem, pompki, rozciąganie, machanie hantelkami 1,5 kg przed siebie, obręczowo. Teraz tylko rozciąganie i zależy co w jakim dniu robię (np jak klatkę, to przed ćwiczeniem właściwym zakładam 50 kg i z 5-6 razy powoli w dół i górę, i nad klatką od sutków po samą szyję przemieszczanie) i tyle mi wystarcza.
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 28 Apr 2010, o 22:56

Male - Friend  Posts/Topics1002/268  Reputation point 2559 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
Ktoś wam bajek naopowiadał i wierzycie w to że jak ktoś bierze sterydy i później przestanie ćwiczyć to ma niby flaki itd.
Człowiek spada na masie ale jeżeli poćwiczy na siłowni kilka razy to nadal to wraca. Ja ważę mało bo 69kg :( Ale osiągi mam dobre :) już dobiłem wyciskając sztangę na ławce prostej 114kg czyli wypycham 45kg ponad swoją masę.
Dużo pomogły mi odżywki.
Mogę jutro wstawić foty z przed 2miesięcy :)
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 28 Apr 2010, o 23:47

Male - Friend  Posts/Topics1419/120  Reputation point 1886 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Wygaszam, będzie inaczej napisane :)
michalsiek - w ogóle mnie nie zrozumiałeś.
Last edited by patryk-88 on 30 Apr 2010, o 00:46, edited 3 times in total.
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 29 Apr 2010, o 08:52

Offline  Profile 
Windows XP Opera
patryk-88 wrote:
adrianus931,
Ja 75kg teraz bo wale na rzeźbę :P

michalsiek,
Ile ciśniesz?

Pytanie do wszystkich, bo nie wiem jak wy ale ile na serie zakładacie? Tak na styk układacie sobie, żeby zrobić 4s np po 12 w miarę sprawnie czy na maxa ile wlezie? Bo ja ostatnio to tak zakładam żeby mi było dosyć ciężko i nie wiem po czym lepsze efekty, czy może zmniejszyć aby mięśnie pracowały swobodniej czy tak aby było na maximum wykorzystywane - chodzi mi tutaj o treningu na klate.

Jak piszesz wyżej że walisz na rzeźbę to kompletnie nie rozumiem Cię co Ty chcesz robić?
jak robisz 4s po 12 i zakładasz żeby Ci było ciężko?? Masz choć trochę pojęcia? Jak robisz rzeźbę to robisz 4s po 15-20 powtórzeń, przy czym zakładasz taki ciężar żeby dwa ostatnie powtórzenia robić bez najmniejszego wysiłku... No chyba, że ja Cię wogóle nie zrozumiałem tutaj...

Ja ważę 88 kg, więcej nie mogę bo zabiera mi to szybkość a uprawiam BJJ i trójbój. 140 dwa razy rekord (nie masuje, nie siłuje, trening optymalny dla zachowania formy).
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 29 Apr 2010, o 14:37

Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
michalsiek, Dogonie cie w wyciskaniu :P
Mój plan na rzeźbe na siłowni.

12 x70kg
10 x75kg
10x 80kg
8 x90kg
8 x 85kg
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 29 Apr 2010, o 16:50

Offline  Profile 
Windows XP Opera
No ja tylko cztery serie robię tak że mnie pewnie dogonisz :)
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 29 Apr 2010, o 18:35

Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
lulinha10, sorry że to mówię ale słabo wypychasz na swój wiek :/ ja na sucho w twoim wieku targałem 60kg.
Ale to zależy od organizmu teraz jesteś zablokowany ale jak sie odblokujesz to raz dwa i bd targał po 100kg.
Najłatwiej idzie do 100kg ale od 100 trudno się odbić :ehh:
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 29 Apr 2010, o 22:09

Male - 10%  Posts/Topics21/5  Reputation point 0 
Offline  Profile 
Windows XP Opera
ja ćwiczę dop. 2 miechy na sucho, a na klatę 75kg to max wycisnę ;)
na wakacje zamierzam kupić jakąś odrzywkę i kreatyne ;b
a co do treningu to dobrze tak z 30 min przed zjesc ryz - daje energii :)
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 29 Apr 2010, o 23:03

Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
rureq, dobrze mówisz ale po też zalecam zjeść :)
A co do kratyny to polecam taki skład.
Creatine mega caps 1250 monohydrate olimpa 300 tabletek to na cykl ci starszy. Podczas sziłowni pić iso plusa olimpa.
Do kreatyny dokup jakiś transporter kreatyny polecam Carbo olimpa bądź hmbolon olimpa wtedy masz lepszą przyswajalność.
I po cyklu weź sobie białko wpc ostrowie albo uns. Bardzo dobre biało. Bądź polecam gainera mct olimpa :) ładnie idzie na mase.
I na tym cyklu pójdziesz do przodu. Następny cykl możesz jechać zamiac creatini 1250 monohydrante na dominatorze anticatabolan i jakieś bcaa. Ja tylko degustuje w olimpe według mnie najlepsza firma produkująca odżywki . No chyba że nitrobolon treca jest dobry alej najlepiej kupić 300tabsów + 150 tabsów i efekt jest.
Reply with quote 

Post Re: Kulturystyka, Trening, Suplementy, Odżywki, Sterydy. 30 Apr 2010, o 00:26

Male - Friend  Posts/Topics1419/120  Reputation point 1886 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
michalsiek,
Raczej się źle zrozumieliśmy, postaram się to inaczej sformułować ale już nie dziś ;)

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 6 of 7 [ 92 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests