![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Bazar » Kupię |
Forum rules |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
KUPIĘ LG GD510 |
---|
![]() |
13 Dec 2011, o 22:27 |
dario_mce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OFERTA KUPNA
Opis: Bardzo chętnie kupię telefon LG GD510 najlepiej w stanie na solidną 4+, zależy mi na kompletności czyli:
Pudełku USB Słuchawkach Maksymalna cena: 130 zł Preferowany sposób finalizacji transakcji:Allegro, osobiście Kontakt:GG 4785102 |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Dec 2011, o 18:16 |
sonyman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze nie mam go do sprzedania, ale doradze ci go na wstepie. Jest tak badziewny, ze rece opadaja. Dotyk mija sie z celem, w operze mini jest tak trudno w cos trafi, nie mowie i pisaniu na malej qwerty. SOft tez do bani, odtwarzacz nie pamieta piosenek, nawet na playliscie. Aparat to samo, 0 jakosci, a ten panel sloneczny to wielka sciema. Lezal 3h na sloncu w lato i nawet kreska nie zwrosla, a telefon mial juz ok 50 stopni, wiec nieprzemyslany zabieg. Bateria slaba, i jak juz pika ze pada nie da sie nic wlaczyc musisz czekac 30 min, zeby go rozladowac do konca. A co najlepsze, dotyk mozna wyczuc palcem tzn. czuc jakby ceratka byla 1mm nad ekranem, i trzeba ja NACISNAC nie dotknac, pod swiatlo widac wglebienia przy dotykaniu. Juz avila ma lepszy dotyk, serio. Nie kupuj go- powiedzial 5 miesieczny uzytkownik tego telefonu.
Do pana admina: Wypowiedz niezgodna z regulaminem, ale chyba bardzo pomocna. Z tej wlasnie racji sugeruje jej nie usuwanie. Pozdrawiam : ) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Bazar » Kupię |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)