![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: S60v5 (^1) |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Multimedia] LCG Jukebox v2.70 MTOi |
---|
![]() |
2 May 2011, o 17:36 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LCG Jukebox v2.70 MTOi :
Najnowsza wersja wszystkim świetnie znanego odtwarzacza mp3. Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych odtwarzaczy MP3 na telefony S60. Zaawansowane opcje programu umożliwiają przystosowanie go pod siebie, zarówno pod względem muzycznym - equalizer itd. jak i samego programu - zmiana kolorów. Bardzo ciekawą funkcją tego programu jest wyświetlanie na głównym pulpicie telefonu informacji o aktualnie odtwarzanym utworze Cechy: -Wysokiej jakości stereofoniczne odtwarzanie: MP3, AAC *, OGG i FLAC -Internet radio streaming -Wyłącznik czasowy -Dostosowywalne kolory -Integracja z SHOUTcast -Album wyszukiwania obrazów w Internecie -Teksty wyszukiwania i przeglądania -Odtwarzanie w kolejności losowej lub normalnej -Wyszukiwanie utworów na liście utworów -Zakładki do książek audio -Dostępny język Polski Kolejność instalacji: 1.Rozpakować plik "LCG Jukebox V.2.70.rar" 2.Instalacja "LCGJukebox S60V3+5 - V.2.70.sisx" 3.Instalacja Cracku "LCG Jukebox V.2.70 - Crack by MTOi.sisx" Testowane na Nokia 5800XM |
Last edited by LubiaK on 25 May 2011, o 21:28, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 17:43 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest wersja na shackowane fony dodaj. Na nieshackowane MTOI daje 3instalki (program + 2 cracki)
|
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 17:55 |
HitFan, a działa bo ja nie mam symbiana
![]() |
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 18:19 |
Jak kcesz, to mogę przetestować
Edit\ Tak wgl, to to jest aplikacja multiplatform/multiscreen. Na S60v3, S60v5 i S^będzie działać Edit 2\ Działa, crack też, co najdziwniejsze, MTOI zawsze dawał cracki z dwoma ikonkami, a tu jest jedna. Język polski jest, muzyka gra, szalalala ![]() |
Last edited by HitFan on 2 May 2011, o 18:32, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 18:24 |
Quote: Jak kcesz, to testój tylko daj rezultat w tym poście jak się użytkowało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2011, o 10:41 |
lopez07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W jaki dokładnie sposób zainstalować LCGJukebox S60V3+5 - V.2.70.sisx przez siscontents157 czy z poziomu telefonu bo w telefonie pisze podczas próby instalacji "wygasł certyfikat" . No i od razu też spytam jak to drugie zainstalować "LCG Jukebox V.2.70 - Crack by MTOi.sisx " , prosiłbym o prostą instrukcje gdyż nie jestem zbyt dobry w te klocki .
|
![]() |
![]() |
26 May 2011, o 10:44 |
musisz podpisać obie instalki, albo złamać system. Wszystko masz w 'jak podrasować telefon z symbianem S60' u góry strony.
|
![]() |
![]() |
30 Aug 2011, o 11:51 |
Radqs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podpisałem uniwersalnym certyfikatem i działa
uniwersalny-certyfikat-binpda-dla-all-imei-wazny-20-lat-vt4489.htm |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|