BlackJaku wrote:bykolo wrote: Tak jak było mówione same tylko wyniki a nie jakieś kombinacje.
Nie idzie Ci typowanie i dlatego tak kombinujesz. Zostaje tak jak jest a nie jakieś dodatkowe punkty sobie wymyśliłeś
Nie dlatego, że nie idzie mi typowanie, tylko, że chciałem dać szanse wygrać innym forumowiczom. Jak nie zauważyłeś różnica między prowadzącym (w tym momencie Ty prowadzisz) a mną wynosi 3pkt. więc tak czy siak nic mi to nie da. Zauważyłem również, iż wszyscy zaczęli typować z "urozmaiconym" typowaniem, co można się domyślić, że się zgadzają. Zresztą sam tak zatypowałeś. Nie chcecie takiej zmiany to nie, moge liczyć normalnie, powtórze, że chciałem dać szanse innym. Przeczuwam, że się nie zgadzasz tylko dlatego, iż prowadzisz, w innym wypadku byłbyś pierwszym, który się na to by zgodził. Nie mam zamiaru się kłócić bo o to w tym nie chodzi, jest to tylko zabawa.
Jeśli jeszcze ktoś się nie zgadza z "urozmaiceniem" na ostatni mecz niech pisze,
Czekam do jutra.
No jasne że wszyscy są przeciwko mi bo są za mną. Robisz to dlatego że jesteś niżej od innych.