Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Użytkowe] LightCtrl v1.51 Pl |
---|
[Użytkowe] LightCtrl v1.51 Pl | 15 Aug 2012, o 14:43 |
zylka - 20% 35/12 42
|
Aplikacja służąca do zarządzania podświetleniem telefonu.
Główne funkcje: * Możliwość wyłączenia/włączenia podświetlenia ekranu/klawiatury * Możliwość ustawienia intensywności podświetlenia * Możliwość ustawienia czasu podświetlania w sek. * Możliwość ustawienia zakresu czasu, w którym aplikacja ma działać * Funkcja auto-blokowania klawiatury * Funkcja latarki DOWNLOAD: |
Last post |
[Użytkowe] Re: LightCtrl v1.51 Pl | 20 Mar 2013, o 16:34 |
rfk91 - 30% 61/8 3
|
Program super! Bo po co używać podświetlania klawiatury w dzień...
Ale jest jeden problem, do opcji "Korekta migotania" program wymaga innej aplikacji "Sorcerer". Niestety nie umiem skonfigurować ten aplikacji i przez to klawiatura miga np. podczas odblokowywaniu klawiatury. Instalował ktoś ten program i umie skonfigurować ? Nie jestem pewien czy ta opcja za to odpowiada. Ponieważ na innym forum czytałem, że jest problem z migotaniem ekranu... Ja u siebie nie zauważyłem |
[Użytkowe] Re: LightCtrl v1.51 Pl | 20 Mar 2013, o 23:36 |
Freestyle - User 3/0 0
|
należy wybrać opcje Pierwsza klawiatura i tam wybrać :wyłącz podświetlenie ,a powinno się wyłączyć podświetlenie klawiatury .Mi dziala a mam nokie e63
|
[Użytkowe] Re: LightCtrl v1.51 Pl | 21 Mar 2013, o 11:30 |
rfk91 - 30% 61/8 3
|
Ja nie mam opcji "Pierwsza klawiatura"
A świeci Ci klawiatura jak chcesz odblokować telefon albo jak ktoś do Ciebie dzwoni ? |
[Użytkowe] Re: LightCtrl v1.51 Pl | 21 Mar 2013, o 19:33 |
Freestyle - User 3/0 0
|
nie
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)