![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 42 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Ogłoszenie] Likwidacja grupy Helper i nabór do grupy Redaktor. |
---|
![]() |
5 Apr 2010, o 21:09 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Chciałem się zgłosić gdyż UWIELBIAM, pisać artykuły. Mam nawet małe doświadczenie w końcu napisałem paweloossowi artykuł na jego bloga (wiem że 75% było ściągnięte z Wiki ale co tam ![]() ![]() |
Last edited by kacper5 on 5 Apr 2010, o 21:11, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 21:10 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felietony powinny pewnie obejmować tematyką telefony i ogólnie GSM.
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 kwietnia 2010, o 21:27 ] Acz czy zawsze? ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 5 kwietnia 2010, o 21:28 ] Liczę na to, ze nie ![]() |
Last edited by IuDeX on 5 Apr 2010, o 21:28, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:06 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej !
Rozprawka o sobie : To coś z innej beczki : Pomysł w Zlikwidowaniem Helperów jest spoko, ale przeniesieni Friendów na wyższą pozycję też mogło by być ![]() Coś jeszcze dorzucę jakby co ![]() Pozdrawiam adrian219 |
Last edited by adrian219 on 5 Apr 2010, o 22:06, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:13 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK, warunkiem przyjęcia do grupy będzie napisanie własnego tekstu w tym dziale na dowolnie wybrany przez siebie temat, jednakże zbieżny z tematyką forum.
Jeśli w przyszłości okaże się, że jakaś osoba skopiowała jakikolwiek tekst, zostanie ona wykluczona z grupy. ryba, gratulacje, obejmujesz stanowisko lidera grupy. Mam nadzieję, że podołasz zadaniu oceny kandydatur i przyjęcia właściwych osób. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:23 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, pytanie.. bo na pierwszy artykuł mam koncept, a nie chcę go już wykorzystywać - mogę po prostu w tym wyznaczonym temacie podać linki (a raczej je skopiować) do moich dwóch recek? (5310xm i 5530xm)
|
Last edited by bastard3son on 5 Apr 2010, o 22:24, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:24 |
pawelooss wrote: ryba, gratulacje, obejmujesz stanowisko lidera grupy. Mam nadzieję, że podołasz zadaniu oceny kandydatur i przyjęcia właściwych osób. To dla mnie było pewne ![]() ryba, gratulacje! ![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:28 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, też tak myślałem
![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:32 |
bastard3son, wziąłem pod uwagę te recki i już jesteś w grupie.
![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2010, o 22:32 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, dziękować
![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 20:46 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
dziękuję serdecznie za to wyróżnienie jak i za gratulacje. Co do rekrutacji, zapoznałem się ze wszystkimi kandydaturami, jednak chciałbym aby każdy z Was napisał kolejną kandydaturę prosto do mnie, poprzez funkcje ubiegania się o stanowisku w grupie. Co taka kandydatura miałaby zawierać ? 1. Podstawowe dane (wiek, imie, itd) 2. Znajomości języków obcy, szczególnie poszukiwane osoby znające języki inne niż angielski na poziomie dobrym, mam zamiar organizować szerokie poszukiwania stron/blogów/portali oferujących newsy czy informacje o telefonach Nokii. Byłyby to potencjale źródła. 3. Doświadczenie w pisaniu czegokolwiek, mogą to być artykuły, mogą to być wiersze, może być wszystko, pamiętaj, że również brak doświadczenia nie skreśla Cie z tego stanowiska ! Mile widziane przykładowe prace. 4. Krótki liścik motywacyjny, dlaczego Ty. Nie będę ukrywał, że to będzie czynnik decydujący o wybraniu Cie na to stanowisko. Chcę mieć pewność, że osoba, która przyjmuje będzie zajmować się redagowaniem wpisów i nie odejdzie po tygodniu czy dwóch. Chciałbym jeszcze nadmienić, że osoby posiadające ostrzeżenia nie mają szans w ubieganiu się o stanowisko i jeśli osoba znajdująca się w grupie otrzyma ostrzeżenie zostanie zdegradowana. Wtedy jednak proces rekrutacyjny przebiega inaczej ,jeśli zajdzie taka potrzeba poinformuję o tym. Osoby, które mają zamiar kopiować newsy proszone są o nie zgłaszanie się do grupy. Jeśli zobaczę kopiowanego newsa zostaniesz automatycznie wyrzucony z grupy. Pamiętaj, lepiej nic nie napisać niż kopiować. To by było na tyle. Pozdrawiam, ryba jako, że wyjeżdżam w środę na wyczieczkę na tydzień wszystkie otrzymane kandydatury do momentu mojego wyjazdu zostaną rozpatrzone. Zgłoszenia proszę wysyłać na PW. Dodano: 7 kwi 2010, o 20:46 Iudex, Kamil_amil i bastard3son zostali przyjęci do grupy Redaktor. Do kontaktu z redakcją blogu proszę używać adresu e-mail : redakcja@nokiahacking.pl |
Last edited by ryba on 7 Apr 2010, o 20:48, edited 6 times in total. |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 21:22 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no ok nie dostałem się, ale to nie znaczy że od czasu, do czasu nie mogę wam skrobnąć recka? Dać wam go do oceny, a później to już wasza sprawa...
oczywiście za jakiegoś plusa... ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 21:27 |
Więc jakie grupy posiadają "uprawnienia VIP'owskie"?:)
|
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 21:37 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Więc jakie grupy posiadają "uprawnienia VIP'owskie"?:) Miało być od Friend'a ale coś chyba się plany zmieniły. Tak przynajmniej Paweł na SB pisał ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 21:44 |
VIP - powinna być to raczej niewielka grupa, a friendów jest dość sporo.
![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 22:35 |
Bez zmian. VIP-y od Uploadera, czyli Friend nie, Sponsor nadal tak, przykro mi.
![]() Tomi1134 wrote: no ok nie dostałem się, ale to nie znaczy że od czasu, do czasu nie mogę wam skrobnąć recka? Dać wam go do oceny, a później to już wasza sprawa... Jasne, że możesz. ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 42 posts ] Previous topic | Next topic |
|