![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 42 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Ogłoszenie] Likwidacja grupy Helper i nabór do grupy Redaktor. |
---|
![]() |
7 Apr 2010, o 23:27 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
również moim zdaniem jest dużo grup na forum ale nie należało usuwać takiej grupy jak Helper, bo jak sama nazwa mówi (jeżeli ktoś zna troszeczkę angielskiego) byliśmy ludźmi do których można było zwrócić się o pomoc patrząc tylko na kolor nicku, mówię o tym bo co najmniej 3 osoby w tygodniu pisały do mnie na gg lub pw. Nie rozumiem po co ma być na forum grupa redaktor jeżeli będzie się ona zajmować blogiem. Lepiej byłoby zredukować ilość grup moderatorów&administratorów lub połączyć w jedną a nie usuwać grupę którą żyło całe forum!
|
Last post |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 23:32 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian-93 wrote: ale nie należało usuwać takiej grupy jak Helper Powiedziałem już - trafiło na tę, gdyż osoby z grupy Friend i Helper z małymi 2-3 userowymi wyjątkami się pokrywały. adrian-93 wrote: mówię o tym bo co najmniej 3 osoby w tygodniu pisały do mnie na gg lub pw Mogły napisać równie dobrze na forum. adrian-93 wrote: Nie rozumiem po co ma być na forum grupa redaktor jeżeli będzie się ona zajmować blogiem. Dlatego, że blog ma być integralną częścią, swoistą odnogą forum. adrian-93 wrote: a nie usuwać grupę którą żyło całe forum! Zdanie nad wyraz przesadzone. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 23:40 |
pawelooss wrote: Zdanie nad wyraz przesadzone. nie jestem na Ciebie zły bo ostatnio i tak rzadko wchodzę na forum bo jakoś wydaje mi się że jest tu miej ludzi niż np. maj/czerwiec/lipiec/sierpień 2009, a po drugie wygląd forum też mi nie sprzyja, ale tak jak powiedziałeś ![]() ![]() pawelooss wrote: "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził" więc innym może to odpowiadać a mi nie, no ale trudno ja tu nie decyduję tylko widzę że rozwija się jedynie dział znajdujący się w dolnej części strony czyli HYDE PARK, oraz Ogłoszenia & Propozycje. |
![]() |
![]() |
7 Apr 2010, o 23:59 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian-93 wrote: tylko widzę że rozwija się jedynie dział znajdujący się w dolnej części strony czyli HYDE PARK, oraz Ogłoszenia & Propozycje. No to masz jakieś wąskie horyzonty ![]() Pozdrawiam, b3s. |
![]() |
![]() |
8 Apr 2010, o 00:04 |
to zobacz kiedy wyszedł ostatni patch na S40, jeszcze pół roku temu wychodziły 2-3 patch tygodniowo na 3110c, 6300, 5200
|
![]() |
![]() |
8 Apr 2010, o 00:30 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian-93, i mam z tego powodu płakać? Przecież nie zakasam rękawów i nie będę za nich robił tych patchy.
![]() ![]() adrian-93 wrote: a po drugie wygląd forum też mi nie sprzyja Możesz zawsze podzielić się opinią. Głos konstruktywnej krytyki niezmiernie przyda się wśród (przyznaję to) fali pochwał, gdyż obiektywne spojrzenie na sytuację jest jak łyk świeżego powietrza. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 20:36 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponuję dużymi literami napisać na forum, że poszukujemy redaktorów. Dopóki nie ma ryby niech przysyłają do mnie zgłoszenia.
![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 21:02 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Już jestem, wszystko wraca do normy.
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 21:22 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A wiadomo kiedy (tak mniej/więcej) będę już gotowy blog NH? Gdy nie będzie wystarczająco dużo godnych chętnych, to możecie mnie wypróbować (na zasadzie że dacie mi redaktora na kilka dni, a ja zrobię co mogę). Coś tam kiedyś blogowałem, ale to zupełnie inna tematyka (piłka nożna). Myślę że spokojnie dam sobie radę z tłumaczeniem i pisaniem własnych newsów. Więc jak coś to uznajcie mnie za chętnego. Mam dużo czasu i chciałbym z wielkim hukiem
![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 21:23 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok. Ale o napis proszę dalej
![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 21:33 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jutro/po jutrze napiszę jakiś artykuł, może dwa
![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 22:14 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lulinha10 wrote: Chodzi o niespotykane telefony (np. HTC HD2), mam dostęp do m.in. tego telefonu i mógłbym go opisać z punktu widzenia przeciętnego człowieka. Recka HTC HD2 jest już w trakcie produkcji ![]() P.S. Może to i biurokracja, ale potrzeba oficjalnego zgłoszenia ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 42 posts ] Previous topic | Next topic |
|