Lysolek90 wrote:ktos tez tak ma czy to tylko u mnie??
Przywróć kopię zapasową i spróbuj jeszcze raz. Tylko Ty będziesz miał taki problem, u wszystkich działa to poprawnie.
Lysolek90 wrote:ktos tez tak ma czy to tylko u mnie??
dioxis wrote:miałem we wszystkich polach "no data loaded"
To działa ale na S40v1/v2 U mnie na 6230i działa.pawelooss wrote:49 Centered Operator name
Jeżeli jest to centrowanie nazwy operatora, to nie działa.
usługa alternatywnych linii, nieużywane chyba nigdy w polsce, nie włączać bo linie się zmieniają razem z profilem przy #1 Alternate Line Service (ALS) | przłącznik numeryczny ja go nie ruszam
usuwa Pobieranie i zakładki w Usługi(na 5200 zakładki zostały ale na 6230i już wywaliło więc zależy od telefonu )18 Link in Services menu |nie wiem za co odpowiada
Zamiast nazwy Strona Główna w Usługach wyświetla się nazwa aktualnych ustawień internetu n.p. Orange Internet20 Settings name as home in Service menu |nie wiem za co odpowiada
Potwierdzenie zmiany lini # przy włączonym 1 polu (ALS)24 Confirm QALS line change | nie wiem za co odpowiada
Prawdopodobnie wyświetlanie nazwy opa na wyświetlaczu, przez Phoenixa coś nie działa zmiana33 Cell Info Display Enabled | nie wiem za co odpowiada
Preinstalowane zakładki do ustawienia w Idź Do. Badziew, lepiej wyłączyć bo zaśmieca liste jak ktoś nie wywalił ich34 Preinstallde Bookmarks and Operator Link go into GoTo menu | Ma coś zmienić w menu idź do (nic nie zauważyłem)
Link od Nokia.com na pierwszym miejscu w zakładkach. w 3120c jest już w standardzie, badziew bo zaśmieca menu36 Nokia.com link in Services menu | Link do noki nie sprawdzałem bo go nie chce
Wyłączenie ustawienia MP3 na dzwonki, działało na 100% na 5.50 w 5200, na nowszych nie sprawdzałem, badziew59 MP3 disabled as ring tunes | mp3 jako dzwonki
też coś od ALS, lepiej nie włączać69 Commom ALS Handling in Supplementary Services | nie wiem za co odpowiada
prawdopodobnie włącza tworzenie Pocztówki w Utwórz wiadomość, mi się to pojawiło po edycji ale nie wiem czy to na 100% te pola go włączały77 MMS Postcard fields visibility |
78 MMS Postcard fields nesessity | nie wiem za co odpowiada
Prawdopodobnie ukrywa wskaźnik rozmiaru przy tworzeniu MMSów97 Hide MMS size indicator | nie wiem za co odpowiada
Prawdopodobnie zamiast PTT włącza się tam wiaddomość audio, nie wiem czy działa, mam wszystkie opcje PTT wyłączone i nie ma reakcji, spróbuję po refubrishu kiedyś włączyć101 Use PTT key for Audio msg
Prawdopodobnie Częstotliwość i ilość powtarzania wysyłania smsów przy błędzie120 1st Transient Retry Timeout Value in minutes
121 2nd Transient Retry Timeout Value in minutes
122 3rd Transient Retry Timeout Value in minutes
123 4th Transient Retry Timeout Value in minutes
124 5th Transient Retry Timeout Value in minutes
125 Amount of retries in message
Przy slajderach odbieranie i kończenie rozsuwaniem126 Answer calls when slide is opened
127 End calls when slide is closed
Pradopodobnie ATG138 Active Desktop ( H3G)
ZAmiast nazwy menu SIM(n.p. PlusMega) wyświetla się SIM Application(zawsze po angielsku)141 SIM Application override title text
prawdopodobnie Rozdzielczość na którą przeskaluje się obrazek jak jest za duży156 Scaling resoluiton when too large image to MMS
prawdopodobnie pokazuje lub ukrywa ikone GPRSu w javie(nie wiem, nie używam neta)194 Display GPRS icon in Java
My5 dla TMobile US, włącza menu z 5 numerami które mamy taniej, pokazuje się tylko z simem TMob US i aktywną tą usługą u opa, syf203 My5 for T-Mobile US
ukrywa opcje Użyj dźwieku214 Hide Use tone option
Zmiana rozmiaru czcionki w Wiadomościach, działa tylko jeśli wcześniej nie zmienialiśmy jej przez menu fona227 MSG font size setting
Obsługa aplikacji YahooGo229 Yahoo Go MIDlet visible in Media Sub-Menu
230 Yahoo Go MIDlet support
Aplikacje włącza się przez galerie, nie ma osobnego menu do nich238 Application launch from Gallery
tak własnie tak, poziomenemo333 wrote:W takim razie chyba jednak "niżej". Bo jeśli zrozumiałem, to jest to centrowanie pionowe.
pawelooss wrote:240 enable/disable the CMCC phonebook
o ile dobrze pamiętam to włączało tryb Druk i multimedia jako domyślny przy połączeniu usbNieznanyBoTak wrote:A za co odpowiada opcja 205 FBUS as default media ?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests