- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Szykować się!
kacper5 wrote:Jak tak bez interesownie to ja chcę. PSP mi się przyda
Lockerz.com.pl wrote:Dziś Lockerz poinformowało nas, że od teraz PTZPlace będzie znajdować się pod nowym adresem. Ponoć teraz zamawianie nagród ma być stabilne i nieziemsko łatwe. Restock ma być nie zapowiedziany, więc jedyne co mamy robić to obserwować stronę PTZPlace.lockerz.com przez najbliższe dwie doby. Aczkolwiek uważam, że restocku nie będzie w sylwestra, więc jeśli będą chcieli zrobić restock tak jak zapowiadali, czyli w grudniu, to będzie musiał się on odbyć dzisiaj(tzn. dzisiejszej nocy ;p)! o to tłumaczenie wiadomości z hallway’a( przygotowane przez •Qwasu):
Nadchodzi Restock!
Strona jest wyłączona, ponieważ byliśmy zajęci stworzeniem nowego systemu wykupu nagród. Mamy dobrą wiadomość. Stworzyliśmy nowe miejsce dla sklepiku, które utrzyma duży ruch na stronie. Miejsce w którym kupicie nagrody to ptzplace.lockerz.com.
Sprawdzaj strone na bierząco, bo nie ogłosimy retocku z wyprzedzeniem.
Pamiętaj, że mimo nowego adresu zasady pozostały te same. Urzytkownicy, mogą zamówić tylko JEDNĄ rzecz, aby dać szanse wszystkim.
Bądz włączony do internetu, weź kubek lockerz, przywitaj sie z Odyssem i pilnuj ptzplace.lockerz.com. Zdobędziesz to. Chodź i weź to.
A więc bądźcie czujni !
adrian219 wrote:Jestem na czuwaniu cały czas i nawet sobie zainstalowałem program, żeby mi krzyczał kiedy będzie restock
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests