![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
Previous topic | Next topic Page 15 of 23 [ 343 posts ] Go to page Previous 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Lockerz - ogólna dyskusja, spekulacje, nagrody. |
---|
![]() |
30 Dec 2009, o 11:17 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:10 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale o co chodzi ?
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:13 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:18 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tego co mówicie to fajny ten Lockerz.com. Chyba się zarejestruję.
|
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:25 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ktoś szybki refleks, bo chciałbym komuś powierzyć moje konto, żeby PSP wyrwać, bo ja nie wiem czy dałbym radę.
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:31 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak tak bez interesownie to ja chcę. PSP mi się przyda
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:33 |
kacper5 wrote: Jak tak bez interesownie to ja chcę. PSP mi się przyda Na bank. Ja konto powierze jakiemuś Helperowi, albo MoDowi, albo Adminowi i koniec i. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:38 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To może prośba do wszystkich uczestniczących w zabawie. Jeśli ktoś zauważy, że Restock już się zaczął, niech napisze tu post, byłoby super. Co 10 głów do sprawdzania, to nie jedna, a niefajnie byłoby przeoczyć.
![]() Tylko bez fałszywych alarmów. ![]() |
Last edited by pawelooss on 31 Dec 2009, o 00:04, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:41 |
Lockerz.com.pl wrote: Dziś Lockerz poinformowało nas, że od teraz PTZPlace będzie znajdować się pod nowym adresem. Ponoć teraz zamawianie nagród ma być stabilne i nieziemsko łatwe. Restock ma być nie zapowiedziany, więc jedyne co mamy robić to obserwować stronę PTZPlace.lockerz.com przez najbliższe dwie doby. Aczkolwiek uważam, że restocku nie będzie w sylwestra, więc jeśli będą chcieli zrobić restock tak jak zapowiadali, czyli w grudniu, to będzie musiał się on odbyć dzisiaj(tzn. dzisiejszej nocy ;p)! o to tłumaczenie wiadomości z hallway’a( przygotowane przez •Qwasu): Nadchodzi Restock! Strona jest wyłączona, ponieważ byliśmy zajęci stworzeniem nowego systemu wykupu nagród. Mamy dobrą wiadomość. Stworzyliśmy nowe miejsce dla sklepiku, które utrzyma duży ruch na stronie. Miejsce w którym kupicie nagrody to ptzplace.lockerz.com. Sprawdzaj strone na bierząco, bo nie ogłosimy retocku z wyprzedzeniem. Pamiętaj, że mimo nowego adresu zasady pozostały te same. Urzytkownicy, mogą zamówić tylko JEDNĄ rzecz, aby dać szanse wszystkim. Bądz włączony do internetu, weź kubek lockerz, przywitaj sie z Odyssem i pilnuj ptzplace.lockerz.com. Zdobędziesz to. Chodź i weź to. A więc bądźcie czujni ! |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 16:44 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mi się wydaje, żeby było trudniej, że walną restocka w sylwester o 12 w nocy, tylko swojego czasu, amerykańskiego, tylko jedna kwestia... W którym stanie stoją serwery?
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 18:00 |
Made, powiem ci że między serwerami, a nami Polską jest 6 godzin różnicy to np. Teraz jest 17.00 to u nich 11.00
Ja podejrzewam, że walną restock'a o równej godzinie to na pewno, ale sądzę że o 12.00 czyli za godzine ![]() pawelooss, Jestem na czuwaniu cały czas i nawet sobie zainstalowałem program, żeby mi krzyczał kiedy będzie restock ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 18:01 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeny, jaki maniak
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 18:23 |
adrian219 wrote: Jestem na czuwaniu cały czas i nawet sobie zainstalowałem program, żeby mi krzyczał kiedy będzie restock Jaki to program, bo ja mam cały czas strone włączoną, ale odświeżam tak co 5 min. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2009, o 18:56 |
hoppek, znajdziesz na forum.lockerz.pl
Made, a jak ![]() Pozdro [ Dodano: 2009-12-30, 18:18 ] ALARM ! Redemption update: In answer to your questions: 1) Autofill is allowed, but no other programs, bots or scripts; 2) You can only redeem one item to give everyone a chance; 3) It WILL happen between now and the end of the month; 4) You will know when the redemption is in process at PTZPLACE.LOCKERZ.COM-- Keep checking:-) Pozdro [ Dodano: 2009-12-30, 18:20 ] To mi wyskoczyło w programie !!! I zaczęło strasznie głośno wyć ! ![]() |
![]() |
![]() |
31 Dec 2009, o 00:04 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc powodzenia na Restocku.
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23 Next Page 15 of 23 [ 343 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)