![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
Previous topic | Next topic Page 23 of 23 [ 343 posts ] Go to page Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Lockerz - ogólna dyskusja, spekulacje, nagrody. |
---|
![]() |
26 Feb 2010, o 23:23 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zawalili jak zwykle.
![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Feb 2010, o 23:29 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Zawalili jak zwykle. Przepraszam bardzo, 2 fala była naprawdę dobra. 2:05 się zaczęła, żadnych lagów. |
![]() |
![]() |
26 Feb 2010, o 23:35 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A, no teraz widzę. Rzeczywiście oddali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Feb 2010, o 23:42 |
kurupt wrote: Przepraszam bardzo, 2 fala była naprawdę dobra. 2:05 się zaczęła, żadnych lagów. No tak, ale co z tego, bo gdy już wszedłem, to nic wartościowego nie zostało. [ Dodano: 26 lut 2010, o 22:42 ] Szykują ostatnią falę - oby o 23 teraz, to się wyśpię chociaż. ![]() |
![]() |
![]() |
6 Mar 2010, o 13:38 |
lore3ek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiedźcie mi ile wynosi % od wygranej ? i czy np jeśli zamówie 2 przedmioty na raz od tych 2 przedmiotów muszę zapłacić % czy tylko od 1 ?
|
![]() |
![]() |
6 Mar 2010, o 13:51 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lore3ek, wydaje mi się że od jednego.
|
![]() |
![]() |
14 Mar 2010, o 20:08 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz czekać na wygraną, ponieważ Lockerz ma zamiar dać iPada w marcowym Restocku! Co prawda jeszcze nie widać go w PTZPlace, ale na lockerz.com.pl już o tym piszą, piszą także o możliwości wybrania jednej z trzech form wysyłki w lutowym Restocku.
|
![]() |
![]() |
14 Mar 2010, o 21:07 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: piszą także o możliwości wybrania jednej z trzech form wysyłki w lutowym Restocku. Racja. Ciekawe kto zaryzykuję przesyłkę ( już w Polsce ) przez Pocztę Polską ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 22:25 |
I jak humory? Aktualny Restock nadal trwa, ale np. iPody rozeszły się w cyt. "dokładnie 1,75 sekundy - było więc w cholerę dużo czasu".
![]() Ja wbiłem po minucie i zgarnąłem $25. Brałem, co było, bo nigdy nie wykorzystam tych PTZ, nim wygasną. ![]() ![]() [ Dodano: 30 mar 2010, o 22:25 ] Hahaha! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 22:32 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To znaczy, że masz maca czy ogórki ?
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 30 marca 2010, o 22:42 ] Niestety grafika nie moja, ale miał ktoś pomysł. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 23:40 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja coś innego zgarnąłem:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Apr 2010, o 02:43 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2010, o 12:54 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, a w *** byś nie chciał?? Nie kozacz se za dużo.
][ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 3 kwietnia 2010, o 15:34 ] Ty też nie szalej. Wyzywki na PW. z Lockerz.com.pl wrote: Pół godziny temu na Hallwayu pojawiłą sie nowa informacja , a mianowice: We have some exciting news to share with you about the April redemptions — that’s right, redemptions! Stay tuned! Co znaczy: Mamy ekscytującą wiadomość odnośnie Kwietniowych zamówień – tak jest, zamowień ! Bądźcie w pogotowiu! Można więc wywnioskować z tego że w najblizszym miesiącu czeka nas kilka Restocków! |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23 Page 23 of 23 [ 343 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)