![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 4 [ 58 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Logotyp NokiaHacking.pl - propozycje, projekty. |
---|
![]() |
2 Jul 2010, o 10:10 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No chyba tak. Ale najlepiej u dostawcy po prostu zapytać o ceny i wszystkie szczegóły. Orientował już się ktoś?
|
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 14:48 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, chyba logiczne, że najpierw daje się kasę, a potem dostaje koszulkę, a nie na odwrót.
Agentix, a czytałeś moje posty w tematach o koszulkach? Powtarzam. Zamawiałem 6 koszulek z logo z przodu i nickiem z tyłu - 20zł za jedną |
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 15:26 |
dario_mce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie na dzisiejszym spotkaniu poruszyliśmy temat koszulek
![]() ![]() [ Dodano: 4 lip 2010, o 15:01 ] Drodzy forumowicze czekamy na wasze propozycje w sprawie logotypu jeżeli masz chęci i byś chciał/chciała zaprezentować swoje możliwości a nie potrafisz odnaleźć się w Photoshopie oto mały poradnik z którego poznacie podstawowe umiejętności Photoshopa ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 lipca 2010, o 15:24 ] Chyba linku brakło. ![]() photoshop-zbior-videotutoriali-maly-poradnik-co-i-jak-zrobic-vt10995.htm |
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 00:16 |
RicoElectrico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A oto moja propozycja, robione w Inkscape.
Oczywiście jestem otwarty na sugestie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 01:10 |
Obie propozycje dość fajne, ta powyżej pomysłowa (telefon na kłódkę), jedynie jakoś nie komponuje mi się to z tym napisem, ale nie mam pomysłu jak mogłoby to wyglądać.
A gdyby wykorzystać top forum? Czarne tło, te promienie i zamiast tej tabliczki z sektorami cień jakiejś Nokii. Byłoby też tajemniczo;) Nie mam ani umiejętności ani kompa, żeby to zobrazować, ale mam nadzieję, że w miarę zrozumiale opisałem. Tylko on pasowałby chyba tylko do czarnych koszulek. Można jeszcze wykorzystać jakoś te ręce od Nokii, w końcu jest to dość rozpoznawalne. Podsuwam pomysły, bo jak mówiłem, umiejętności to ja nie mam, ale przemyśleć można |
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 12:37 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RicoElectrico, czy wyrażasz zgodę, aby w razie czegoś, umieścić twoje logo w oficjalnym motywie NokiaHacking.pl?
|
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 13:36 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy okazji wykorzystam temat.
![]() ![]() Do podmiany za poniższe, więc można skorzystać z gotowych wymiarów (215x62, może być szersze jeśli będzie pasować). ![]() Założenia: - format PNG, - przeźroczyste (będzie na niebieskim intensywnym tle), - czytelne dla wyświetlaczy komórek, - oczywiście o jak najmniejszym rozmiarze. ![]() [ Dodano: 9 lip 2010, o 12:36 ] Nie, nie może być szersze. |
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 15:13 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja propozycja:
![]() ![]() - format PNG - JEST - przeźroczyste (będzie na niebieskim intensywnym tle) - JEST - czytelne dla wyświetlaczy komórek - jeszcze nie sprawdzałem, ale chyba będzie - oczywiście o jak najmniejszym rozmiarze. - tylko 17kB [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 lipca 2010, o 14:46 ] Jakieś takie biedne. ![]() ![]() [ Dodano: 9 lip 2010, o 14:13 ] No a teraz? ![]() Waga: 21kB Sloganu wcześniej nie wrzuciłem bo myślałem że będzie nieczytelny - na szczęście się myliłem. Odsunąć już bardziej się nie da, bo mi cienie poucina. ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 lipca 2010, o 17:16 ] Jeszcze adres do góry i trochę zmniejszyć. U góry kłódka jest cieńsza, więc tam się zmieści, by na siebie nie nachodziło. Równocześnie slogan można rozsunąć w dół i ciut powiększyć. ![]() Niech kłódka podzieli nam logo na 2 pionowe części - przy zapięciu będzie logo, a przy dolnej części slogan. [ Dodano: 9 lip 2010, o 20:04 ] ![]() Waga: 24kB |
Last edited by kosmita1993 on 9 Jul 2010, o 20:04, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 17:02 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak bede w domu to cos wykonam. Pozdrawiam, adrian219.
|
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 17:19 |
RicoElectrico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agentix wrote: RicoElectrico, czy wyrażasz zgodę, aby w razie czegoś, umieścić twoje logo w oficjalnym motywie NokiaHacking.pl? Pewnie ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jul 2010, o 23:25 |
Co do mobilnego loga to slogan jest średnio czytelny. Znaczy przeczytać się da, ale mogłoby być wyraźniejsze.
I mam nadzieję, że będzie możliwość wyboru, a nie że ja będę miał tylko mobilną wersję forum;) |
![]() |
![]() |
10 Jul 2010, o 01:47 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero wrote: Co do mobilnego loga to slogan jest średnio czytelny. Spokojnie. ![]() michero wrote: I mam nadzieję, że będzie możliwość wyboru, a nie że ja będę miał tylko mobilną wersję forum;) Spokojnie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 14:15 |
Leśny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aktualne to jeszcze?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Page 4 of 4 [ 58 posts ] Previous topic | Next topic |
|