![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Triki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 7 [ 92 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Minimalizacja Javy w S40v5 oraz S40v6! |
---|
![]() |
6 May 2010, o 20:48 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dawid10418 wrote: "na końcu wklejamy linijkę"- o co w tym chodzi? o jaką linijkę?? Jeśli plik wygląda np. tak: Quote: Manifest-Version: 1.0 Ant-Version: Apache Ant 1.7.0 Created-By: 10.0-b19 (Sun Microsystems Inc.) MIDlet-1: BlueFTP,/icon.png,MIDLET_Main MIDlet-Permissions-Opt: javax.microedition.io.Connector.comm, javax.micr oedition.io.Connector.bluetooth.client, javax.microedition.io.Connector .file.read, javax.microedition.io.Connector.file.write, javax.microedit ion.io.Connector.http MIDlet-Vendor: Medieval Software MIDlet-Name: BlueFTP MIDlet-Description: Bluetooth File Transfer FULL MIDlet-Version: 1.41 MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1 MicroEdition-Profile: MIDP-2.0 Na samym końcu pliku wklejasz: Nokia-MIDlet-no-exit: true. Plik powinien wyglądać mniej-więcej tak: Quote: Manifest-Version: 1.0 Ant-Version: Apache Ant 1.7.0 Created-By: 10.0-b19 (Sun Microsystems Inc.) MIDlet-1: BlueFTP,/icon.png,MIDLET_Main MIDlet-Permissions-Opt: javax.microedition.io.Connector.comm, javax.micr oedition.io.Connector.bluetooth.client, javax.microedition.io.Connector .file.read, javax.microedition.io.Connector.file.write, javax.microedit ion.io.Connector.http MIDlet-Vendor: Medieval Software MIDlet-Name: BlueFTP MIDlet-Description: Bluetooth File Transfer FULL MIDlet-Version: 1.41 MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1 MicroEdition-Profile: MIDP-2.0 Nokia-MIDlet-no-exit: true |
Last post |
![]() |
![]() |
6 May 2010, o 21:15 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i oczywiście zapis pliku
![]() |
![]() |
![]() |
12 May 2010, o 16:47 |
slepy9393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Działa!!!!
z programem ttpod na 5310 Dzięki bardzo ![]() ![]() myślałem ze zmienie telefon na SE z tego powodu ... ![]() ALE DZIAŁA !!!! |
![]() |
![]() |
25 Jun 2010, o 08:25 |
Swiezak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eee, ja trochę newbie i jak to z edytować żeby nie pytało??
|
![]() |
![]() |
25 Jun 2010, o 10:51 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wystarczy w szukajkę u góry wpisać
odblokowywanie-ukrytych-funkcji-telefonu-edycja-konf-ppu-vt302.htm?hilit=edycja%20ppu |
![]() |
![]() |
30 Jun 2010, o 17:37 |
Swiezak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na mojej 2700c poszło bez edytowania PPU
[ Dodano: 30 cze 2010, o 17:37 ] |
![]() |
![]() |
2 Oct 2010, o 17:35 |
Devonish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taa, u mnie po męczarniach nareszcie działa. !! Nawet nie pyta o zmaksymalizowanie . ^ ^ (6500s-1)
Znalazłem tego PPU. ![]() Pozdrawiam. ;d |
![]() |
![]() |
2 Oct 2010, o 17:37 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devonish wrote: teraz jeszcze tylko muszę znaleźć sposób na certyfikaty. Podpisana gra/aplikacja nie daje się zminimalizować. Testowałem. |
![]() |
![]() |
12 Oct 2010, o 13:07 |
Hahard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam , mógłby mi ktoś zrobić to dla aplikacji GG36i6?. Mam problem , bo jak próbuje winrarem wejść do tego pliku .jar to wyskakuje taki błąd "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" zaznaczam że to format .jar i że robiłem to dla innych już aplikacji i szło bez problemu .
Załączam plik ten żeby ktoś mi go przerobił o ile komuś się uda ![]() Przepraszam że na chomiku ale na sendspace nie chciało mi wgrać . [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 11 października 2010, o 22:35 ] Pewnie to wersja podpisana certyfikatem, a takich się nie da edytować. ta wersja jest pobrana ze strony 36i6 odrazu na telefon , więc jest to bardzo możliwe , wyciągnąłem ją za pomocą programu MOBIMB ![]() |
![]() |
![]() |
4 Dec 2010, o 17:59 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gązo5,ja ci powinienem dać tyle + że... po prostu świetne ! trzeba tylko naprawić pytanie o maksymalizację
|
![]() |
![]() |
7 Dec 2010, o 18:06 |
Sochmaster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli wyedytuje to PPU to tracę gwarancję ? proszę o szybką odp bo chciałbym tego spróbować a nie chce tracić gwarancji
![]() |
![]() |
![]() |
7 Dec 2010, o 18:12 |
Paninka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podobno jest niewykrywalna programem,ale mogą zobaczyć np.testując midlety w javie
|
![]() |
![]() |
7 Dec 2010, o 18:28 |
Sochmaster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo nie chciałbym tracić tymbardziej znając moje szczęście jeszcze się kapną i mi nie przyjmą na gwrancję to wtedy będę miał lipe
z ostatnim telefonem tak miałem, gwarancja się skończyła i sie rozleciał. z tego względu chce trzymać gwarancję jak najdłuzej a bardzo chciałbym mieć tą minimalizacje javy ![]() |
![]() |
![]() |
7 Dec 2010, o 18:42 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikt się w to nie bawi.
![]() |
![]() |
![]() |
7 Dec 2010, o 19:12 |
Paninka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss,ale zależy od powodu oddania i chyba od regulaminu danej sieci
OT:Wiesz jak mi się trudno piszę na nokii c3 ? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next Page 2 of 7 [ 92 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Triki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)