![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: X2-00 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[08.25] Mod X2 bY LubiaK |
---|
![]() |
9 Dec 2011, o 16:23 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiatm chciałbym zaprezentować mój pierwszy Mod Pack dla Noki X2
- czerwone "Red Volume Bars" bY worekowsa - odtwarzacz znany z patcha Anna OS od worekowsa -usunięte pliki z contentu (zostały tylko najważniejsze dzwonki i fajne gry ![]() - usunięta ikonka Ovi Sklep z menu - ikony menu takie jak w N5230 - usunięte języki (został PL) - czcionka sony sketch Screeny V1 : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Screeny V1.2 : Oryginalna czcionka! ![]() ![]() Gdy zdecydujesz się przetestować patcha należy go pobrać rozpakować a zawartość folderu wrzucić do C/Program Files/Nokia/Phoenix/Products Instalując go w telefonie wybierając [...] w Phoenixie wybierz następującego softa: ![]() Instalując go bez żadych zmian masz odrazu mój patch oraz edytowany content z większą ilością pamięci! Jeśli jest ktoś chętny na ten patch tyle że zamiast oryginalnych ikon bateri i zasięgu by chciał takie znane z telefonów Nokia C3-01 proszę o napisanie w tym poście napewno to zrealizuję ![]() O ewentualne zmiany w patchu proszę pisać w tym poście! Download V1: Download V1.2(oryginalna czcionka): [b]Download V1.2(czcionka sony sketch): |
Last edited by LubiaK on 10 Dec 2011, o 18:32, edited 5 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
9 Dec 2011, o 16:49 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Dec 2011, o 16:59 |
zmienione są ikonki menu ale musze zmienić bo to takie menu jest chyba w s60v3
[ Dodano: 9 gru 2011, o 15:59 ] dobra zmienione |
Last edited by LubiaK on 9 Dec 2011, o 16:58, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Dec 2011, o 17:41 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli jest ktoś chętny na ten patch tyle że zamiast oryginalnych ikon bateri i zasięgu by chciał takie znane z telefonów Nokia C3-01 proszę o napisanie w tym poście napewno to zrealizuję
![]() O ewentualne zmiany w patchu proszę pisać w tym poście! To Ja o takie poproszę. |
![]() |
![]() |
9 Dec 2011, o 17:44 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zła ikonka kalendarza i przeglądarki
|
![]() |
![]() |
10 Dec 2011, o 18:33 |
kalendarza zmieniłem a o przeglądarkę to ci chodzi i internet/przegladarka jak tak to ta ikonka nie była zmieniana
[ Dodano: 10 gru 2011, o 17:33 ] Jencuś97, już wrzucone przetestuj ![]() |
![]() |
![]() |
12 Dec 2011, o 11:13 |
xseejay91x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: - odtwarzacz znany z patcha Anna OS od worekowsa Patch Anna OS jest autorstwa naszych wschodnich sąsiadów, ja tylko go spolszczyłem! ![]() Swoją drogą ciekawy patch, podobają mi się ikony z S60 v3. Bardzo estetycznie wyglądają. |
![]() |
![]() |
21 Dec 2011, o 17:57 |
xseejay91x, dzięki za ocenę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jan 2013, o 21:18 |
net123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soraski za odkop,ale czy dostanę motyw ze screen-ów?
|
![]() |
![]() |
11 Jan 2013, o 16:03 |
net123, ten czarny to niewiem skąd go miałem.. może jest wraz z oryginalnymi motywami..? ten drugi to oryginalny motyw nokia
|
![]() |
![]() |
12 Jan 2013, o 20:22 |
net123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LubiaK, to poszukam
|
![]() |
![]() |
23 Jan 2013, o 17:12 |
Paweloss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki za patcha, fajnie się prezentuje
![]() [ Dodano: 23 sty 2013, o 16:12 ] Ktoś posiada Patch tego z czarnym tłem? Link padł. |
![]() |
![]() |
14 Apr 2014, o 21:28 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorry za odkop,ale to najlepszy patch jaki miałem. Mam go na obu tel.(X2 i 6300 ale ten drugi).
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: X2-00 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)