![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty » Wygasłe patche |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.21] ModPack 5800 XpressMusic @ 6300 + spacja. |
---|
![]() |
25 Jul 2009, o 09:08 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W v1 w wersji slangowej jest spacja w slangu stworzonym przez pakkoza ale nie w miejscu zero to mi się jeszcze nie udało ale spacje mamy w klawiszach takich jak 2,3,5,6,7,8,9 spacji nie mamy w klawiszu 4,i 0 ale bd nad tym pracował.
żeby wystukać spację musimy naciskac tak az mina pl znaki np.2 (a,b,c) 2 chińskie ![]() Witam. Oto mój nowy patch xm5800 w paczce dołączam motyw który stanowi tło. Wszystkie ikonki podmienione poprzez patcha. czcionka taurus, telefon szybko chodzi ponieważ zostały usunięte zbędne żeczy które nie biorą żadnego udziału podczas pracy telefonu. Dostępne 2 wersje. V1- wersja slangowa podziękowania dla pakkoza za udostępnienie i zgodę na zastosowanie slangu w moim patchu. W tej wersji możemy załączyć sobię w ustawieniach telefonu > j.telefonu> slang jak i możemy go wyłączyć i włączyć język polski telefonu. W wersji V1 mamy 3 języki ( slang, polski i zostawiłem angielski resztę natomiast usunąłem) wersja slangowa V2- wersja normalna czyli tylko podmieniona cała grafika i na tym modyfikacja się kończy. W tej wersji są wszystkie języki. [scroll]Screeny dla V2[/scroll] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [scroll]Screeny dla V1[/scroll] ![]() ![]() ![]() ![]() [scroll]Motyw[/scroll] Patch ver. 2 bez slangu pozbawiony Pauzy ver1 mirror pzdr |
Last edited by adrianus931 on 22 Aug 2009, o 00:00, edited 7 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Dec 2009, o 18:38 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Aug 2010, o 19:35 |
marlonxp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Good stuff
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
15 Nov 2010, o 20:08 |
lezka237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam ja bym prosił w miarę możliwości o reupa "Patch ver. 2 bez slangu pozbawiony Pauzy" bardzo byłbym z tego wdzieczny i plus za to poleci
![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2011, o 08:53 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o reupload
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty » Wygasłe patche |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)