Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

[6680] Moja Nokia 6680 i Samsung Z400. :D

Post [6680] Moja Nokia 6680 i Samsung Z400. :D 29 Aug 2009, o 09:43

Male - Friend  Posts/Topics842/216  Reputation point 856 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
NOKIA xD

Image

Image

Image

Image

Telefon fajny mam go baardzo długo, nie psuje się, nie wiesza, zmiana softu na przerobiony w tym wypadku od ruskich znalazłem bardzo fajny soft znaczy nie ma tam żadnych reklam żadnych aplikacji takich jak tam jakaś telewizja czy jakoś tak.. były za to jakieś fajne motywy pod Viste :D znaczy cały fon był pod Viste.. :)
ja tylko dorobiłem sobie moje ulubione krwawe motywy :D

SAMSUNG z400

Image

Image

Image

Image

Telefonik też nie jest niczego sobie niestety chyba go sprzedam ale na razie mam go jeszcze .
Podoba mi się dla tego że ma dość spory wyświetlacz i fajnie wyglądają na nim tapety niektóre.. :)
co to wizualnego wyglądu trochę pozdzierany ale to dlatego że kiedyś znalazł się pod meblami i tak długo kisł dopiero jak się przeprowadzaliśmy to znalazłem go lakier sam mu spadał ale ładnie go wypiłowałem pilniczkiem do pedikiuru mojej ciotki i ładnie dość wygląda.
Co jeszcze hm.. w telefonie był wymieniony soft na taki dzięki któremu mogłem wgrywać motywy na niego , no i to był soft brandowany z vodafonu ale na prawdę był dobry bo tel mi się nie wieszał i wszystko działało, w brew pozoru przycisk vodafonu ten brandowany można było zmienić a blokade hasłem można było założyć na wszystko (nawet na całe menu) na prwdę świetny telefon :D
Last edited by Siwiak on 29 Aug 2009, o 10:27, edited 1 time in total.

Last post
Reply with quote 

Post Re: [6680] Moja Nokia 6680 i Samsung Z400. :D 31 Aug 2009, o 18:44

Male - Friend  Posts/Topics423/50  Reputation point 1211 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
ja też miałem tą nokie bardzo dobrze mi się sprawowała nigdy nie narzekałem, a telefony fajne nokia zadbana a samsung dopaszczony
Reply with quote 

Post Re: [6680] Moja Nokia 6680 i Samsung Z400. :D 11 Sep 2009, o 15:04

Male - 40%  Posts/Topics128/55  Reputation point 223 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Nokia fajne tylko trochę cegła xD

Osobiście nie lubię SAMSUNG'a :)

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for