![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Monitor LG Studioworks 995E - ciemny obraz!! Proszę o pomoc. |
---|
![]() |
31 Jul 2012, o 16:01 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, otóż moja ciotka posiada monitor jak w/w i problem polega na tym, iż obraz jest ciemny. Zamiast niebieskiego koloru jest granatowy, czasem nic nawet nie widać, kolorystyka w ustawieniach monitoru jest na 100 i dalej jest ciemno. Nie wiem, co mam dalej zrobić, czekam na odp.
|
Last post |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 16:11 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie masz w menu jasności/kontrastu obrazu?
Może się kineskop wypala. W swoim starym monitorze też tak miałem. |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 16:32 |
Viperer wrote: Nie masz w menu jasności/kontrastu obrazu? No właśnie ustawiłem na najwyższe opcje ( w sensie żeby było najjaśniej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 16:38 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak jak kolega wyżej. Starość.
|
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 18:49 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 20:14 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: parę lat temu |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 21:36 |
Hmmm, czyli kupno nowego monitora to jedyne wyjście?? No cóż, dzięki wielkie. Spróbuje jeszcze coś pozmieniać i w ATI Catalyst Control ustawić coś, bo gdzieś wyczytałem, że może pomóc
![]() Obeebok wrote: LG daje 10 lat gwarancji? Kiedyś też miałem na 10 lat, więc to nic dziwnego ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 23:35 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może na początku lat 90.
|
![]() |
![]() |
1 Aug 2012, o 14:32 |
Obeebok wrote: Może na początku lat 90. Bodajże w roku 96-97 ![]() Dobra narazie poradziłem sobie właśnie z ATI Catalyst Control Center i jest dość jasno ![]() ![]() [ Dodano: 1 sie 2012, o 14:32 ] Hmmm, mam drobny problem. Jakieś 10 min temu mogłem normalnie odtwarzać filmiki w internecie na obojętnie jakiej stronie, teraz próbuje włączyć i mija jakieś 3-5 sekund i sie stopuje. Na niektórych stronach obrazki nie ładują sie do końca i pełno pojawia się pasków (niebieskie, zielone, czerwone itd.). Sprawdziłem Adobe Flash Player i jest zainstalowany, tak samo jak sterowniki do karty graficznej: ATI Radeon X600 Series, a sterowniki mam ATI Radeon X300/X550/X1050 Series - tak pisze w Everest Home Edition a sterowniki ściągałem ze strony ATI i brałem pod X600. Wszystko działało dobrze, tylko nagle się coś stało. Nie wiem czego to może być wina... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)