![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Java » Aplikacje: 240x320 |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
mVideo - odtwarzacz video z funkcją napisów. |
---|
![]() |
25 Sep 2009, o 23:22 |
norbihyuuga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
M:Video Odtwarzacz video z funkcją napisów
M:Video jest odtwarzaczem video dla telefonów z obsługa java i oprócz tego iż oferuje odtwarzanie video, zmianę położenia obrazu, natychmiastowe wyciszenie, wyświetlenie informacji o odtwarzanym pliku[Nazwa, Rozdzielczość video, Typ, Długość,Wielkość pliku, Głośność]. Za najważniejsza funkcje należy uznać to że oferuje odtwarzanie napisów z filmami przy czym napisy muszą być w formacie SRT co nie powinno być problemem z racji iż jest kilka konwerterów txt->srt INSTRUKCJA: Instalacja nie powinna nastręczać problemów czyli wrzucamy na telefon aplikacje [kablem, Irdą, BT czy WAPem] Teraz powinno ukazać się menu w pełnej okazałości. * Odtwarzanie * Otworzyć video * Wyszukać wszystko Najlepiej wybrać opcję "Wyszukać wszystko" ze względu na to iż wyszuka ona nam pliki video i napisy[SRT]. Jeżeli interesuje nas odtwarzanie video z napisami musimy najpierw wejść w napis i poczekać z 1-10sek. zanim telefon załaduje napis co powinno poskutkować wyświetleniem się textu "Napisy zostały załadowane" Teraz się cofamy [u mnie "Z powrot] i wchodzimy do interesującego nas filmu. Jeżeli nigdzie niczego nie pomyliliście odtwarzanie powinno się rozpocząć i za chwile pojawią się napisy Skróty klawiszowe 2- 1 przyciśniecie pokazuje nam 00:01-00:04 13:25 Co oznacza 00-01[hh-mm] aktualnie gdzie jesteśmy tutaj akurat po 1 minucie odtwarzania 00:04[hh-mm] ile trwa video tutaj 4 minuty 13:25 aktualna godzina 2 przyciśnięcia 00:03 ->13:33 00:03 ile pozostało do końca ->13:33 o której zakończy się odtwarzanie 3-Napisy tutaj możemy zmieniać ustawienia co do napisów Załadowano -czy napisy mają być wyświetlane, oczywiście trzeba je wcześniej załadować Kolor czcionki -umożliwia swobodne zdefiniowanie koloru czcionki Wielkość czcionki -wielkości są 3 Normalna Mała Wielka Co do koloru to zamiast wpisywać ręcznie kolor można wybrać "Więcej" "Wybrać kolor" i wybieramy spośród Biały, Czarny, Czerwony, Zielony, Niebieski 4-6- Głośniej ciszej 5- Otwórz/Zatrzymaj 7- Menu wyszukiwania 8- Informacje o odtwarzanym pliku Nazwa Rozdzielczość video Typ Długość Wielkość pliku Głośność 9-Idź do, mamy 3 okna do wpisania pierwsze odpowiada za godzina, 2 za minuty, 3 sekundy *-Video Wybór w jaki sposób obraz ma być obrócony 0, 90, 180, 270 stopni Rozciągnąć na ekran[Tryb pełnoekranowy] Odbicie lustrzane 0-Wyciszenie #- Powrót do menu FAQ M:Video Jeżeli napisy nachodzą na siebie co całkowicie uniemożliwia ich czytanie należy ustawić tryb pełnoekranowy ![]() ![]() |
Last edited by norbihyuuga on 25 Sep 2009, o 23:44, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Sep 2009, o 23:46 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
norbihyuuga wrote: *-Video Wybór w jaki sposób obraz ma być obrócony 0, 90, 180, 270 stopni Rozciągnąć na ekran[Tryb pełnoekranowy] Odbicie lustrzane Przy wejściu do aplikacji Nokia na pewno wyświetli jakiś błąd. Trzeba przed nim zdążyć i szybko nacisnąć tę gwiazdkę + wybrać 0 stopni. Niestety Java u nas nie umożliwia rotacji ekranu, więc o full screenie można zapomnieć. |
![]() |
![]() |
25 Sep 2009, o 23:52 |
U mnie działa bez problemu.
Gdy będzie coś nie tak od razu napiszę. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Sep 2009, o 15:53 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na 3110c (przynajmniej mojej) nie działały napisy a i filmy odtwarzał w kratkę
|
![]() |
![]() |
26 Sep 2009, o 16:41 |
michalsiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie filmy dzialają, ale napisy się nakrywają (jedna linijka nie znika, pojawia się druga)
|
![]() |
![]() |
26 Sep 2009, o 20:07 |
Kurcze
![]() Ja nie mam nawet 1 problemu z tą aplikacją ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-09-26, 20:59 ] To nie gra. ![]() poprawiłem ![]() |
![]() |
![]() |
6 May 2010, o 21:37 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi nie czyta obrazu (jest sam dźwięk). Może przez bitrate.
|
![]() |
![]() |
16 Nov 2010, o 17:31 |
patryk.98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi odtwarza tak jak jest tu napisane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Nov 2010, o 18:11 |
slepy9393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jakie formaty obsługuje ?
Jakieś pozostałe niż te co telefon ? |
![]() |
![]() |
18 Nov 2010, o 18:52 |
maxi0407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozna jakies foto ?
|
![]() |
![]() |
17 Dec 2010, o 10:46 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie nie wyswietla filmików. Wyskakuje jakiś błąd.
![]() [ Komentarz dodany przez: michero: 17 grudnia 2010, o 10:17 ] 'Jakiś' to dla nas za mało. No chyba że nie oczekiwałeś pomocy to co innego |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Java » Aplikacje: 240x320 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)