![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
N9 jak odróżnić podróbkę od oryginału? |
---|
![]() |
17 Nov 2012, o 12:17 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Nov 2012, o 12:28 |
111dawid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam, świetna strona, dzięki.
[ Komentarz dodany przez: Adam: 17 listopada 2012, o 11:35 ] Tam jest szczegółowa recenzja. ![]() Jak chcesz wejdź na stronę nokia.pl, i tam znajdź model N9, i wybierz sobie podgląd 360*. ![]() |
![]() |
![]() |
17 Nov 2012, o 13:34 |
xseejay91x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakieś pół roku temu (o ile mnie pamięć nie myli) chyba w wiadomościach Superstacji była dość obszernie poruszana sprawa podrabianych telefonów i ich zakupu poprzez sklepy internetowe, czy też Allegro.
Z tego co zasłyszałem to po zgłębieniu się w tekst zawarty w aukcji i jednoznacznym "orzeczeniu", iż mówi ona o oryginalnym produkcie znanej firmy, a produkt okazuje się w rzeczywistości słabej jakości podróbką - istnieje możliwość usunięcia kłamliwego sprzedawcy z witryny. |
![]() |
![]() |
17 Nov 2012, o 15:11 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z takimi to trzeba się wybierać na policję. Nie wiadomo, czy typ w ogóle prawdziwe dane podał na portalu. Poza Allegro lepiej nic nie kupować, a już na pewno nie z przedpłatą.
|
Last edited by Obeebok on 17 Nov 2012, o 15:11, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
20 Nov 2012, o 09:55 |
111dawid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam ponownie. Telefon już przyszedł i jest w 100% oryginalny !!! Hehe... oczywiście żart
![]() - nie znam sie jakoś super na telefonach, ale uwierzcie, już jak się go w rekę weźmie, czuć jakby był z kiosku w gratisie do "Pani domu", lekki, plastikowy, prawie że wyświetlacz odpada i jeszcze jakies gumowo - plastikowe etui - ogólnie wrażenie jakby się miał za moment rozlecieć - wymiarów nie sprawdzałem ale kamerka z przodu jest tam gdzie powinna, co do podwójnej lampy - to z pewnością nie jest podwójna lampa tylko przedłużona pojedyncza i oczywiście napis N9 widnieje na przodzi - wejście nie na micro sim, tylko na zwykłą sim a nawet 2 ![]() - jak się spojrzy do wejscia na słuchawki to się ma wrażenie, że jest to wskaźnik laserowy (tak daje przez niego wyświetlacz) - po włączeniu znaczek Nokia, rączki i brak wyboru 7 systemów, wow meego ![]() Ze sprzedawcą dogadany jestem co do zwrotu pieniędzy. Reasumując, faktycznie nawet laik odróżni podróbę od oryginału. ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
20 Nov 2012, o 10:33 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po Flashu aparatu mogę od razu powiedzieć, że to podróbka a jak już zobaczysz przód telefonu to ewidentnie bez dwóch zdań. Wiem to stąd ponieważ sam posiadam Nokię N9 - oryginalną.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)