by KOCUR26 » 21 May 2015, o 11:50
Dzięki za pomysły, niestety nie dam rady ich teraz zrobić (za dużo pracy i obowiązków) postaram się je zrealizować do końca tygodnia, dlatego proszę o nie zamykanie tematu jeszcze tu wrócę
Ciekawostka, wczoraj po 3 h słuchania muzyki, odpaliłem emulator NES, 1 min i bateria rozładowana
oszaleje
EDIT
Wygląda że telefon działa lepiej, telefon rozkręcony i przeczyszczony, dzisiaj przeprowadziłem rozmowę ponad 30 min i bateria dalej trzyma. Dalej coś jest jednak chyba nie tak, bateria naładowała się w niecałe 40 min. Po robię testy (wi-fi, bluetooth, odpalę emulator nes) i postaram się jeszcze dzisiaj do końca dnia napisać czy problem rozwiązany i zamknąć temat. Przepraszam że tak to trwa długo ale mam naprawde mało czasu wolnego.
EDIT 2
Jednak bez zmian, bateria dalej ładuje się w ~45 min i rozładowuje w expresowym tempie. Zostało mi tylko sprawdzenie czy coś na płycie głównej nie yebło, u mnie w mieście nie chcą tego robić bo serwis nie "umie" i nie ma czasu na takie złomy, tak taka była opowiedz techników magików. 2 zrobić reflash czyli muszę posiedzieć przy sofcie którego nigdy nie widziałem na oczy, za mało czasu mam. 3 Kupić nowa oryginalną baterie. No nic, temat do zamknięcia jak dla mnie, jak będę potrzebował pomocy to napisze a N95 chowam do pudełka na strychu, może kiedyś się zajmę