Z tego co pamiętam to żeby usunąć nie wystarczy wyłączyć patchy.
1. Trzeba zamknąć Menu (klawisz menu -> opcje -> zamknij); 2. Trzeba zabić proces Trybu gotowości (polecam JBak TaskMan). Ale i tak nie gwarantuję że się odinstaluje... Robiąc Modpack nie brałem tego pod uwagę...
Natomiast jeżeli chodzi Ci tylko o to że chcesz doinstalować pełne efekty Kastora to musisz rozpakować instalkę tych efektów (SISContents) i ręcznie skopiować wszystkie pliki do wybranych folderów.
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
aaaaaaaaaaaa, czcionka jeszcze! C:\Data\Fonts jesli dobrze pamiętam i tam plik fontrouter.ini edytujesz zmieniając Endable=1 na Endable=0. Restart i będzie już się powinno dać usunąć
nemo333 otrzymał za ten post 6 punkty reputacji od 1 użytkowników:
ale lepiej zainstalowac po hard resecie ?? bo mam juz pare aplikacji i patchy i nie chce mi sie wgrywac tego jeszcze raz aha i czy po zainstalowaniu tego moda bede mógł wgrywac inne patche do rp i instalowac aplikacje ??
ok ok ale moge teraz to doinstalowac ?? bo juz mam pare patchy w fonie i czy to zaszkodzi jak doinstaluje jak na przykład mam juz zmieniony obrazek jak włanczam telefon ?? zaszkodzi to czy nie ??
To jak już masz zmieniony obrazek to ci podmieni na inny który jest w tym mod packu, proste. Jak się boisz to zrób hard reset i zrób sobie kopię zapasową starych patchy najwyżej.
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8