witam... posiadam nokie N73 ME. telefon dzialal sprawnie i nie moglem na niego narzekac az do dzisiaj. mianowicie lezalem sobie na lozku a telefon lezal obok mnie. karte posiadam z 36i6. mialem zdjety sim-lock. chcialem sprawdzic swoja druga karte z heyah. wiec wylaczylem telefon wyciagnalem baterie wlozylem druga karte wlozylem baterie i wlaczam telefon. a tu nagle............... pokazuje mi sie logo nokia i nic..... caly czas sie telefon swieci i pokazuje logo nokia..... pomyslalem sobie... coz awaria softa trzeba wgrac nowy. lecz niestety nic z tego. potraktowalem telefon jako dead phone ale przy podlaczeniu telefonu do komputera i nacisnieciu krotko klawisza wlaczenia wyskakuje mi na komputerze ze wyskoczyla awaria systemu i lipka. softa nie da sie wgrac.... co robic?? dam rade jakos to sam naprawic? co moze byc przyczyna usterki? czy warto oddawac telefon do serwisu? prosze o POMOC.... z gory informuje ze beda lecialy piwa.... pozdro.....
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2010-01-08, 00:17 ]
Skoro obstawiałeś soft, to czemu ten temat wylądował w Hardware? Taka nieścisłość mała.