Wybieramy najlepszego operatora komórkowego w polsce! Który wam przypadła do gustu, ma lepsze promocje - Głosujcie i wypowiadajcie się w tym temacie
Głosowanie będzie trwało 5 dni i do tego czasu wybieramy tego najlepszego

Więc Zaczynamy!
Pozdrawiam

Jeśli nie działa link do uploadu z konta forumowego 4shared, to pisz, wyślę na e-mail plik, pod warunkiem, że wrzucisz potem na forum. 

)

To wszystko dlatego... Teraz już znacie mój ból, bo mogłem nie brać w orange tylko w plusie a teraz muszę trzymać jeszcze ten rok 

a to tylko dlatego, że 90% kontaktów w książce telefonicznej mam w Plusie. Kupuje pakiet smsów do wszystkich w Plusie i piszę do woli. Korzystam jeszcze z darmowego numeru, co mi się bardzo podoba
Czyli na rozmowy i smsy wydaję miesięcznie jakoś tak 15zł, a co miesiąc ładuję po 30zł.. ale uwaga, dostaję 20% doładowania gratis, czyli 35zł
zostaje mi 20zł i najczęściej do tego kupuję sobie jakieś pakiety internetowe, które w Plusie mają najlepsze
i abonament żeby korzystać z GG, a kasa i tak zostaje na koncie 

Zapraszam do Głosowania!!!
To my użytkownicy wybieramy ja nic nie fałszuje, a może...

Zbyt mało userów, by ankieta była wiarygodna. Przynajmniej od 1000 byłaby ważna. 
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests