![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 43 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Najlepsze (waszym zdaniem) Polskie utwory |
---|
![]() |
17 Mar 2010, o 20:51 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Jakie są wasze ulubione Polskie utwory? Moje to: Polscy Artyści - Pokonamy Fale Video - Bella Video- Co za dzień Ich Troje - We Play In Team Ich Troje - Powiedz Łzy - Puste Słowa Video - Fantastyczny Lot Baciary - Aniele |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Mar 2010, o 21:11 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No więc tak:
hit kilku ostatnich lat - sokół & pono - w aucie a tak poza tym to: Łzy - Puste Słowa Gosia Andrzejewicz - Zabierz mnie Monopol - Zodiak na melanżu i klimaty disco: sebi & dj mysz - cipulenka elezis - sexi lala |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 02:50 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesli dobrze kojarze zespol video, to jego wokalista byl w reality show 'dwa swiaty', ktory byl polsatowska odpowiedzia na pierwszego big brothera:) ot, taka ciekawostka.
Co do tematu to wy tak powaznie z akurat takimi tytulami? Ja dodam pare ze swojego podworka, czyli hh i reggae. Metrowy - zajawka Miuosh - ciepuo Ostr - kochana polsko Łona - nie sluchac przed 2050 Pezet - refleksje Kaliber 44 - film Paktofonika - jestem bogiem Pokahontaz - adrenalina Ras luta - mama Sweet noise ft edyta gorniak - nie bylo. Generalnie moglbym wymieniac i wymieniac:) |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 04:38 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boys - Wolność
![]() |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 08:26 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Habakuk - Antylichania
Habakuka - Arka Noego O.S.T.R. - Przez Stres |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 15:35 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Up! up!
No dalej użytkownicy wymieniać wasze najlepsze polskie kawałki ![]() |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 15:47 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polskich mało słucham, ale jak już co to według mnie największe hiciory polskie w ostatnich latach to :
Afromental - Radio Song Łzy - Narcyz Boys - Wolność ( zgadzam się wasiesto ![]() Liber & Sylwia Grzeszczak - Kiedy znajdziemy się na zakręcie Doda - Nie daj się Feel - A gdy jest już ciemno Coś jeszcze dodam jak mi się przypomni ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 17:07 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ras Luta - Jeśli słyszysz
Ras Luta - Czas by świecić Grubson - Na szczycie 15 Minut Projekt, Sokol, Anna Szarmach - Najdłuższy Chillout W Mieście 3oda Kru - Czambalimbe Ras Luta - Miłość w każdym domu 3oda Kru - Chillout Abradab - szukam cię pod swój rytm Marika -Siła ognia Andrzej Rybiński - Za każdą cenę Czesław Niemen - Dziwny jest ten świat i jeszcze wiele wiele innych |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 17:25 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O.S.T.R - KARMA
HEMP GRU - DROGA |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 18:35 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas tajpan - muszę odejść
bas tajpan - jestem sobą miuosh - nie mów mi miuosh - postęp WSRH - kilka prostych prawd WSRH - otis driftwood PIH - Brutalna Leksyka fatum crew - do końca naszych dni to na razie tyle, dużo można byłoby wymieniać... |
![]() |
![]() |
18 Mar 2010, o 21:25 |
adammmos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wuwunio - w czoko jest spoko
Stahu Stah - jesteś moją kokainą Letni chamski podryw - czinkłaczento i unknown artist - calibra team |
![]() |
![]() |
20 Mar 2010, o 11:12 |
NoViK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Verba- Młode Wilki wszystkie 7 części. Bardzo klimatyczne utwory. Aż miło się ich słucha
![]() |
![]() |
![]() |
20 Mar 2010, o 11:18 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I jeszcze mi się te przypomniały:
Łona - jedziemy po zioło Peja - Duchowo mocny |
![]() |
![]() |
20 Mar 2010, o 12:16 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naprawdę mam wymieniać? Trochę tego jest
![]() Bas tajpan- nowy protest Firma-misja THS klika- tutaj cała płyta Długopis Kartka jest mistrzowska ![]() Hemp Gru- to jest to Nie no bo ja tu do wieczora nie wypiszę. Ogólnie bardzo mi się podoba warszawska scena HH. Do tego trochę reagge np Jamal i tyle na temat ![]() |
![]() |
![]() |
20 Mar 2010, o 21:55 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja z polskich to uważam że najlepsza jest najnowsza płyta Happysadu. (innych nie słuchałem ale właśnie mi się na fona zgrywają więc nadrobie niedługo zaległości
![]() Wikipedia wrote: Lista Utworów: 1.Ciało i rozum 2.Mów mi dobrze 3.Kostuchna 4.Taką wodą być 5.Nie ma nieba 6.Pętla 7.Pani K 8.W piwnicy u dziadka 9.Made in China 10.Sami sobie 11.Lęki i fobie 12.My się nie chcemy bić |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)