"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
ZiomalMarcin wrote:Btw, a za 600 nie wyhaczyłby E72?
Zza granicy na pewno tak. Ostatnio sprzedałem jedną za 120Ł. Była w całkiem dobrym stanie. Kilka rysek. Odnośnie 5800xm to nie wiem czy to taki złom. Na pewno ma to co kolega potrzebuje: dobry głośnik a nawet 2, spory wyświetlacz no i chyba modyfikacji jest troszkę do niej.
MoCks wrote:Na pewno ma to co kolega potrzebuje: dobry głośnik a nawet 2, spory wyświetlacz no i chyba modyfikacji jest troszkę do niej.
No z tym wyświetlaczem to tak do końca nie jest bo pisząc spory na myśli miałem od 3,5" w górę... A i wolałbym coś nowszego niż 5800 np coś z oferty HTC, czy innych smartfonów.
Jeżeli nie uzyskałeś pozwolenia na robienie mirrorów moich uploadów, to ich nie rób....
X8 nie polecam do 600zł można kupić lepszy telefon,ja swój mam tylko na chwile by zaprzyjaźnić się z Androidem 5800XM
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625