Ja również polecam. Używam na dwóch maszynach. Zero problemów. Kiedyś używałem Comodo. Bardzo dobry antywirus. Ale na słabszej maszynie skutecznie zamulał ją. A MSE jest ok.HitFan wrote:Ja polecam od siebie Microsoft Security Essentials
Ja również polecam. Używam na dwóch maszynach. Zero problemów. Kiedyś używałem Comodo. Bardzo dobry antywirus. Ale na słabszej maszynie skutecznie zamulał ją. A MSE jest ok.HitFan wrote:Ja polecam od siebie Microsoft Security Essentials
Please Login or Register, to see this Content
Kiedy Microsoft Security Essentials znajdzie w komputerze użytkownika potencjalnego szkodnika, wysyła plik do analizy. Podczas gdy użytkownicy innych programów ochronnych mają z reguły wybór, czy za cenę dodatkowej ochrony chcą zdradzać swoje prywatne dane, Microsoft traktuje uczestnictwo w tej procedurze jako obowiązek. Decydując się na użytkowanie Microsoft Security Essentials, użytkownik musi liczyć się z faktem, że jego komputer będzie przesyłał dane do Microsoftu.
pawelooss wrote:Możesz też poszukać jakichś płatnych dołączanych do gazetek komputerowych co jakiś czas.
Microsoft traktuje uczestnictwo w tej procedurze jako obowiązek
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests