![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
Previous topic | Next topic Page 37 of 65 [ 967 posts ] Go to page Previous 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 65 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Naprawianie niewłączającego się telefonu (dead flashing). |
---|
![]() |
29 Feb 2012, o 19:36 |
molekmierzynko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie Wiem jaka w nim jest aktualnie wersja softu ponieważ włącza się do napisu nokia i sie wyłącza ;/ gdybym znał wersję too bym wiedział czy wgrywam najnowszy
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Feb 2012, o 19:42 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wgrywaj najnowszy dostępny z polskim językiem. Jak nie wstanie to najnowszy jaki ogólnie jest
![]() |
![]() |
![]() |
1 Mar 2012, o 01:21 |
molekmierzynko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbowałem Najnowszy soft wgrać, coś się wgrało boo teraz uruchamia sie doo "pulpitu" i dopiero po tym się wyłącza i jest angielski język, lecz dalej się wyłącza i nie wiem co z tym zrobić. Dajcie mi jakąś wskazówkę. W JAFie też próbowałem i dead flashing i normalnie ale w JAFie wgl zero reakcji.
![]() |
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 17:32 |
tabulatix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie nieznajomi:) Siedzę już od paru godzin ze swoją Nokią 2700 i próbuję Phoenixem ją wskrzesić.
A oto co się dzieje: 1-telefon się w sumie włącza, mogę wpisać pin, pokazują się ręce, logo ery no i w sumie na tym koniec 2-ekran robi się biały, a czasami jest opcja ustawienia daty godziny, ale już nie ma reakcji na przyciski. 3-telefon się wyłącza. Czy phoenixem da się to naprawić? Postępowałem kropka w kropkę dziesiątki razy zgodnie z instrukcją, ale wyskakuje: Initializing |
![]() |
![]() |
8 Mar 2012, o 21:58 |
Fasted ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, może sie powtórze, mam nadzieje, że nie ale potrzebuje pomocy. Mam nokie 6730C i Mi padłą, Próbuje robic dead ale nie daje rady i wywala Mi taki bład
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing? HRESULT 0x8421001c (-2078212068) Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. Dodam, ze nie takiego softu nigdzie który by posał do PC ktory mam na naklejce. Pomózcie, Z Góry dziękuje. |
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 16:06 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Próbuj do skutku i możesz podłączyć ładowarke.
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 16:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fasted, wgrywasz na pewno soft który był w telefonie a nie niższy?
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 16:53 |
kurcze nie pamiętam jaki był, no nie wiem co zrobic. Co byś radził ?
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 17:04 |
Wgrywaj najnowsze jakie znajdziesz.
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 17:48 |
Tylko ze nie mam takiego oprogramowania zgodnego z moim PC, no ale bede próbował najnowsze ale ostatnio nie chciało i MI wywala ten bład cały czas.
[ Dodano: 9 mar 2012, o 16:11 ] Znalazłem zgodne ze swoim PC i będe próbował [ Dodano: 9 mar 2012, o 16:48 ] Próbowałem i nadal wyskakuje Mi : Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing? HRESULT 0x8421001c (-2078212068) Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. |
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 19:13 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fasted, to nie wgrywaj zgodnego ze swoim PC tylko najnowszy Euro-3 lub Euro-B
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 19:20 |
Po każdej nie udanej próbie wyjmuj baterie. Podłącz ładowarke. Nikt nie napisał , że wstanie za pierwszym razem.
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 19:24 |
a ten bład ? on w niczym nie przeszkadza ?
|
![]() |
![]() |
9 Mar 2012, o 19:29 |
Masz tam opcję retry. Dajesz do skutku. Ja pierwszy raz telefon za pięćdziesiątym razem postawiłem.
|
![]() |
![]() |
10 Mar 2012, o 00:44 |
ok ok, i mam juz ten soft zgodny z PC wiec chyba powinien zadziałac. Będe próbował.
[ Dodano: 9 mar 2012, o 23:44 ] Próbuje cały czas i Mi Wyświetla : Waiting for communication response: 2 Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing Waiting for communication response: 1 Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm. Warning: Unable to communicate to product after flashing Scanning image files... Mam sterowniki Kabla USB niby dobre wiec juz nie wiem co moze być. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 65 Next Page 37 of 65 [ 967 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)